dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Posla je mnogo I vi žurite da završite obaveze koje imate, a okolnosti vam ne idu na ruku. Energija ovog dana vam ne prija, pa će biti teže obuzdati nezadovoljstvo. Emotivni partner vam može prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Obavili ste pripremne radnje i dogovore vezane za posao ili projekat koji planirate. Teži deo je iza vas, sada je ostalo samo još da se obavi papirologija, koju ćete prepustiti nekom drugom. Postoji mogućnost da više osoba danas obrati pažnju na vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Niste raspoloženi za ozbiljniji posao I to će se I primetiti. Možete doći u sukob sa kolegama, zbog toga što pokušavate da izvrdate obaveze koje imate. Danas vam prijaju lepe stvari, komunikacija sa ljudima koji su vam interesantni i koji vas privlače.  

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vama sledi jurnjava i mnogo obaveza, ali ništa neće poremetiti vaše dobro raspoloženje. Sa osobom koja vam je privlačna, danas ostvarujete komunikaciju. Biće primetan početni nesklad ili stidljivost, ali ovo se da brzo i lako prevazići.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Greške koje ste napravili u prethodnim danima danas vam mogu presesti. Žurićete da ispravite propuste. Osećaj da vreme leti će se pojačavati. U komunikaciji sa voljenom osobom se vrtite u krug i ne uspevate da postignete zadovoljavajući dogovor.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Što ste mogli da uradite po pitanju jednog poslovnog projekta, uradili ste. Situacija na dalje ne zavisi od vas, a vi iščekujete u kom će pravcu ići dešavanja. Odgovor nećete dobiti danas. Nesigurnost u komunikaciji  sa osobom koja vam se dopada.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nezadovoljstvo postoji I to će se odraziti u vašim poslovnim relacijama. Iako ćete se truditi da ostvarite solidnu komunikaciju sa kolegama, teško ćete dolaziti do dogovora. Ista je situacija I u emotivnim relacijama. Povucite se malo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neraspoloženje koje će vas uhvatiti povezano je i sa emotivnim, ali i sa poslovnim segmentom. Opterećujete se stvarima na koje trenutno nemate uticaj. Jasno je da bi želeli da se stvari pokrenu malo brže, ali to trenutno baš i nije moguće.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vaša samouverenost je možda preuveličana, ali je teško da će to primetiti oni sa kojima dolazite u kontakt. Neke prilike dolaze I ne sumnjam da ćete napraviti pravi izbor. Lako vam se otvaraju mogućnosti za nova poznanstva.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Smatrate da nagrada ili pohvale koje dobijate ne oslikavaju pravu vrednost truda koji ste uložili u neki projekat. Očigledno je da se šefovi ne slažu sa vama, jer ovo je jedino što ćete izvući. Imate osećaj da emotivni partner nešto prećutkuje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Smatrate da kolege nemaju korektan odnos prema vama, ali biste mogli da preispitate I svoje ponašanje. Moguće je da ste nečim I zaslužili ovaj tretman. Previše se opterećujete I razmišljate kada je novo poznanstvo u pitanju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan kada je vaša pažnja potrebna na sto strana a vi niste baš fokusirani. Još uvek su vam neke brige u glavi, pa ćete biti sporiji nego inače.  Dok poslovni deo klacka, emotivni funkcioniše dobro. Partner ima razumevanja za vas i želi da vas razmazi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.