dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije na poslu su dosta komplikovane i zahtevaće mnogo vaše pažnje. Ako radite sa novcem, budite oprezni, jer su mogući gubici. U kontaktu sa emotivnim partnerom jako je naglašena ljubomora i optuživanje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ogromna količina obaveza je pred vama, imate dovoljno energije, ali pokušajte da se ne preforsirate. U brzini je moguće napraviti greške, budite obazrivi. Jedna osoba vas jako intrigira. Ako ste u vezi – jaka nervoza, svadljivost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nedovoljna koncentracija vam može doneti grešku ili materijalni gubitak. Moguće su i tenzije u saradničkim i partnerskim odnosima. Rasprave i razmimoilaženje i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje se ponašate tvrdoglavo i isključivo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete morati da se posvetite obavezi ili problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete ili ga odlagali. Naporni momenti su pred vama. Smeta vam ponašanje voljene osobe ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Gužva, tenzija, brzina, jer pokušavate da završite neki posao na vreme, a strašno vam smetaju osobe oko vas jer vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. U odnosu sa voljenom osobom ponavljaju se neke loše situacije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas su situacije u poslovnom segmentu van vaše kontrole. Ili nailazite na velike blokade i morate da čekate, ili se pak situacije odvijaju ogromnom brzinom. Bićete nervozni i neraspoloženi prilikom susreta sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U poslovnom segmentu su naglašeni nervoza i pritisak i teško ćete podnositi i okolnosti, ali i ljude sa kojima dolazite u kontakt. Prepirke sa emotivnim partnerom, moguće je da na sve strane lete optužbe o prevari ili flertovanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nikako da se dogovorite po nekim pitanjima sa saradnicima, a moguće je i da vam papirologija pravi ozbiljne probleme. Informacije koje dobijate od voljene osobe samo će dodatno začiniti ovaj naporan dan. Pokušajte da iskulirate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Opterećeni ste dešavanjima koja utiču na vašu koncentraciju. Uznemireni ste postupcima od strane kolega ili poslovnih saradnika. Planovi trenutno deluju neostvarivo. Neke reči voljene osobe vas opterećuju i teraju vas da razmišljate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sitne provokacije duboko će vas nervirati, ali ne želite da drugima pružite zadovoljstvo i pokažete da su vas izbacili iz takta. Na sve ovo – emotivni partner ili simpatija danas neće imati ni malo vremena za vas. Neraspoloženje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Morate da obavite bitan dogovor. Pokušavaćete da odložite, ali bih vam savetovala da svakako odete, jer je pitanje kada će se ova prilika opet ukazati. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su prisutni.Zahlađenje ili ćutanje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate osećaj da ste na kraju snaga, ali jedan bitan poslovni projekat je već pri kraju. Ostalo je da se odrade još papirološki detalji. Emotivni partner vam kvari planove svojim promenama u poslednjem trenutku, što vas jako nervira.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.