dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jedan podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni što drugi ne uspevaju da uhvate vaš tempo. U emotivnim relacijama stoje neke lepe pričice i lako flertovanje. Čisto da bude zanimljivo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Čemu god da se danas posvetite više je nego sigurno da ćete to I ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom  razgovarate o nečemu oko čega već duže vreme razmišljate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neophodno je da od samog početka radnog vremena krenete u akciju. Čak I neke situacije koje su izgledale kao neostvarive, danas mogu biti pokrenute. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste pre za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate argumente, imate sve što je potrebno da ostvarite uspešnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete aktivni. Nemojte dozvoliti da neke šanse prolaze pored vas. U emotivnom delu imate veliko razumevanje od strane voljene osobe. Uzvratite na isti način.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Poslovni dogovori su vam danas fenomenalno postavljeni, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati  mnogo otvorenije I lepše. 

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi biste trebali da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promene u poslovnom segmentu vam jako prijaju. Dan je više za flertovanje I neobavezne kontakte, ako imate partnera – teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Veći deo dana ćete provesti zabrinuti, iako za tako nešto nema razloga. Muči vas sumnja da li ste neke poslovne obaveze odradili kako treba, ili ćete se brinuti da neka vaša greškica ne ugleda svetlost dana. U emotivnom segmentu stoji blaga napetost sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Posla imate preko glave, obaveze se samo nagomilavaju, a vi jurite kao muva bez glave, pokušavajući da stignete sve na vreme. Verovatno ćete I uspeti u tome, ali ćete na kraju dana biti potpuno bez energije. Teško da danas može doći do susreta sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Odličan momenat u poslovnom segmentu. Napravili ste dogovor od kojeg očekujete mnogo. Neka vreme pokaže da li su ova vaša očekivanja bila opravdana. U velikim ste razmišljanjima – neko vas je emotivno “dodirnuo” I tu osobu sada ne možete da izbacite iz glave.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas brže morate reagovati na ponude koje budu dolazile do vas. A sigurno je da će ih biti.  Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i ono vezano za emocije. Slobodnima stoji sastanak u večernjim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jedan deo onih stvari koje vas muče uspećete da rešite već u prepodnevnim satima. Nemate većih razloga za zabrinutost I zamišljenost. U emotivnom segmentu stoje vam intenzivna razmišljanja o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu u nekom skorijem roku.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam stoji promenljivo i nestabilno raspoloženje. Pogotovo za veče – potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas suštinski razume. Lakše ćete proći kroz ovo. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se pak posvetite nekim sitnim aktivnostima po kući.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.