dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni. Ovu energiju iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve…..onako kako samo vi to umete….Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate u poslednjem trenutku. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni  i moguće je da nećete uspeti da prećutite. Tenzija sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dobijate povoljne vesti ili papire koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila vaš predlog. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pomalo ste nestrpljivi, impulsivni i ne možete da sačekate da stvari u poslovnom segmentu funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Nešto lošiji odnosi sa bračnim partnerom, osećate se distancirano.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlični kontakti i sa poslovnim partnerima, ali i sa kolegama. Sve funkcioniše, možete samo povremeno imati manju problematiku oko dogovora sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Moguće je da nećete uspeti da se uklopite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan je dobar za dogovore. Ovo ćete umeti da iskoristite kroz komunikaciju sa novim saradnikom, ali ćete isto tako dobro funkcionisati i što se emotivnog dela tiče. Danas su moguća nova poznanstva, interesantni ljudi, flert.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama. Potrebno je da se maksimalno skoncentrišete i organizujete. Čekate završetak bitne papirologije. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Umete biti suviše impulsivni i arogantni prema onima sa kojima sarađujete. Nemojte svojim postupcima kvariti atmosferu u poslovnom okruženju. Bićete sarkastični i u odnosu sa voljenom osobom, jer vam dosađuje svojim zahtevima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uzalud pokušavate da ubedite neke ljude argumentima i da im skrenete pažnju da stvari ne rade kako treba. U jednom trenutku ćete shvatiti da uzalud trošite svoje vreme I živce. Romantično I strasno raspoloženje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.