dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pri završetku ste radne sedmice, i koliko god bili iscrpljeni i delimično zadovoljni rezultatima koje ste postigli, ipak možete napraviti solidne dogovore. Takođe, moguće je da ćete uspeti da završite obaveze sa kojima se borite. Emotivno – lep dan je pred vama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Moguće je da ste se nadali da ćete pred sobom imati jedan miran i opušten dan. Ipak, situacije će vam pokazati da je potrebno da i sada budete aktivni, ali će rezultati onoga što radite biti više nego dobri. Malo vremena za susret sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nemojte danas biti malodušni i ostaviti obaveze koje imate za narednu nedelju. Ne odlažite ništa, neophodno je da se poslovima posvetite sada, jer možete biti iznenađeni pozitivnim rezultatima, ali i reakcijama saradnika. Dan za kontakte sa suprotnim polom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ne znam da li je baš pravi trenutak da pokrenete poslovne priče ili da zamolite nadređenog za uslugu. Poslušajte svoju intuiciju po ovim pitanjima – ako vam ona kaže da je dobar momenat, onda – pravac u akciju! Smirenje i opuštenost sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve vezano za poslovni segment vam donosi veliku živost i dobro raspoloženje. Moguće je da ćete dobiti potvrdu o realizaciji pitanja koja su vam bitna, ili makar informacije koje ste očekivali. Potrudićete se da deo dana odvojite i za kontakt sa prijateljima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mislili ste da ćete imati više problema oko realizacije važnih pitanja, i bićete iznenađeni koliko sve teče lako. Iskoristite ovaj dan, jer možete postići više od onoga što ste očekivali. Sada je lako ostvariti komunikaciju sa osobom koja vam je zanimljiva.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dan je izvrstan da planove koje imate pokrenete. Imaćete veliku podršku od strane kolega ili poslovnih saradnika, pa ovo iskoristite na pravi način. Druženje sa prijateljima i izlasci donose vam mogućnost novog, podsticajnog i lepog poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sada možete napraviti dobru organizaciju i ispoštovati sve ono što morate da odradite. Preko poslovnog segmenta možete upoznati osobu koja vas jako privlači. Spremni ste za malo muvanja i mnogo avanture. U emotivnim relacijama – solidan dan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Sve promene o kojima danima razmišljate i koje toliko želite da pokrenete danas mogu biti i započete. Pravi je momenat da uvedete novitete koji bi brzo dali rezultate. Vrlo podsticajna i zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste od skora upoznali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta toga morate da završite i odradite, a svesni ste da nemate dovoljno vremena za sve. Pokušajte da napravite listu prioriteta i trudite se da je ispoštujete. Previše razmišljate, premalo delujete kada su emotivni odnosi u pitanju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što u prethodnim danima niste odradili, danas je itekako moguće završiti i to za dosta manje vremena nego što ste to mislili. Drugi deo dana ćete se potruditi da u potpunosti posvetite svojim prijateljima ili emotivnom partneru.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Zanimljivi ljudi danas dolaze u kontakt sa vama i zato nije ni čudo što ćete malo mešati emocije i posao. Novo poznanstvo može vas zainteresovati, pa ćete se itekako potruditi da sa ovom osobom ostvarite što jaču komunikaciju. U emotivnim odnosima – solidan dan.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.