dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ako je potrebno da zatražite uslugu ili pomoć od nekog, uradite to u prepodnevnim satima, jer je moguće da kasnije nećete uspeti zbog okupiranosti obavezama. Zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili kontakt preko društvenih mreža doneće vam dobro raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vašan poslovni sastanak ili dogovor vas očekuje tokom dana. Nećete biti sigurni u krajnji rezultat, jer ćete razmišljati kakav ste utisak ostavili. Ne brinite, sve je na vašoj strani. Emotivno je ovo korektan i stabilan dan. Dobra komunikacija sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sa velikim entuzijazmom ćete krenuti u rešavanje dnevnih obaveza, no kako dan bude odmicao sve ćešće ćete hvatati sebe kako gubite koncentraciju. Pazite da ne napravite problem u komunikaciji sa poslovnim partnerom ili voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sve ono što morate završiti od ozbiljnijih obaveza, to jest – za šta vam je potrebno više koncentracije – radite u prepodnevnim satima. Već nakon toga – bićete preokupirani dešavanjima. Nezadovoljstvo trenutnom emotivnom situacijom je prisutno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Poslovno ste prilično zadovoljni. Doduše, čekate jednu informaciju koja nikako da stigne, ali se nadate da će se i to brzo privesti kraju. Emotivno je ovo pomalo iscrpljujuć dan za vas, partner je previše zahtevan, pa će vam neke situacije teško pasti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dovoljno ste stabilni i mirni da poslove koje imate možete privesti kraju na vreme. Ne odlažite obaveze, jer će vam u drugom delu dana biti teže da ih završite. U emotivnom segmentu – danas slabija komunikacija sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Protrljajte ruke i bacite se na posao. Funkcionišete odlično, komunikacija sa saradnicima je dobra i pravi je trenutak da pokrenete neke priče. U emotivnom segmentu – vrlo ste zadovoljni odvijanjem situacije sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Našli ste dovoljno mira, ali i podsticaja u sebi da biste neke obaveze koje baš i ne volite završili. Ostatak dana ćete uglavnom provesti trudeći se da izbegavate zamarajuće poslove….ili ljude. Razmimoilaženje u komunikaciji sa partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovo je jedan užurban, ali i produktivan dan. Doduše, mnogo jača dešavanja očekujte u prvom delu dana, dok biste drugi najpre trebali da iskoristite za svoj odmor i opuštanje. Neko preko poslovnog segmenta pokušava da skrene vašu pažnju na sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sve  izgleda vrlo obećavajuće početkom dana. Lako ste priveli kraju svoje obaveze, imate korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Neka tako i ostane na dalje. Veče nije pogodno za neke ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Od početka dana ste u brzini od sto na sat, a sve čega se prihvatite ići će vam od ruke. Zato gledajte da što više završite i ne ostavljajte obaveze za sutra. Emotivno odličan dan pred vama – prava komunikacija sa voljenom osobom i dobro raspoloženje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Razmišljate šta biste mogli uraditi da popravite trenutnu situaciju. Dobar je dan da pokrenete neke priče ili da makar ugovorite sastanke sa osobama koje su vam važne. Neke stvari „lomite“ u sebi kada je emotivni segment u pitanju.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.