dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Komplikovane situacije pratiće vas u većem delu dana. Sa emotivnim partnerom možete napraviti pravi dogovor i u potpunosti se uskladiti, ukoliko se samo malo potrudite.  Ne insistirajte  na svojim stavovima po nekim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U prvom delu dana nećete imati dovoljno strpljenja I moguće je da odreagujete neprimereno.  Ako malo usporite, možete ostvariti kvalitetne odnose I dobre rezultate. Odnos sa voljenom osobom funkcioniše stabilno, ali će obostrani trud biti neophodan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Jedna osoba zaslužuje vaše poštovanje. Može vam pomoći da izađete na kraj sa nekim neprijatnim ili suviše komplikovanim, zahtevnim situacijama. Korektan odnos sa emotivnim partnerom. Smirujte svoju nervozu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neko će pokušati da vam nametne obaveze ili prebaci odgovornost na vas. Uspećete da se snađete u ovoj situaciji. Ipak, ne možete raditi samo ono što vi želite – potrudite se da redovne obaveze završite na vreme. Razumevanje sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete se teško prilagođavati potrebama i zahtevima onih sa kojima ste u kontaktu. Nećete moći da radite stvari na svoj način – prihvatite da i neko drugi može biti u pravu. Jedna osoba pokušava da flertuje sa vama, ali vi trenutno niste raspoloženi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nemojte dozvoliti sebi da se „pogubite“ u obavezama i da vam informacije koje dolaze sa svih strana dodatno unesu nervozu. Možete u sebi pronaći i smirenost i strpljenje. Samo tako ćete uspešno funkcionisati. Emotivno – voljena osoba je zahtevna.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas možete imati ozbiljan poslovni razgovor. Osoba sa kojom dolazite u kontakt  očekuje od vas odgovornost I posvećenost. Dobijate priznanje od strane saradnika ili šefa. Trudite se da ostvarite kontakt sa osobom koja vas privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neke prepreke će samo na prvi pogled izgledati teško i komplikovano. Kada se malo „unesete“ u celu situaciju, shvatićete da ovo možete rešiti. U večernjim satima osećate veliko uzbuđenje. Moguća je inicijativa jedne osobe prema vama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ako pronađete pravu dozu smirenosti, strpljenja i inicijative – današnji dan može označiti preokret u poslu. Proverite da li ste ispoštovali sve zakonske odredbe. Doneli ste odluku kada je emotivni segment u pitanju. Težite da se prilagodite partneru.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Potrebno je da u poslovnom segmentu u svim situacijama prvo razmislite, pa onda donesete odluku. Nemojte uključivati emocije u posao. Mogući su neočekivani finansijski prilivi. U emotivnom segmentu – rastrzanost između želja i mogućnosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve možete ostvariti, u onoj meri u kojoj se angažujete u situacijama koje su vam bitne. Ipak, očekujte da će vam neke osobe crpeti energiju. Prilike će se otvoriti i na emotivnom planu – moguće je da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobar dan u poslu, samo je potrebno da vaše reakcije budu odmerene i kontrolisane. Nemojte prebrzo reagovati na neke ponude, dajte sebi vremena za odluku. Susret sa nekim je probudio dobro raspoloženje i optimizam u vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.