dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

S jedne strane – super ste raspoloženi za rad. S druge pak – čini vam se da koliko god se trudite, neke se situacije ne pomeraju. Pokušavajte onoliko koliko možete. U emotivnom segmentu – odličan momenat za provod, za izlazak, za nova poznanstva.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke promene u poslovnom segmentu koje su pokrenute, nikako da daju rezultat. Osećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju, ali i nekim obavezama koje morate izmiriti. Emotivno – solidno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako smatrate da dajete sve od sebe u pregovorima, u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, čini vam se da vas ili ne razumeju, ili da vaši predlozi samo prolaze mimo njih. U emotivnom segmentu – dan odličan da promenite odnos sa voljenom osobom na bolje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

U potpunosti ste se usmerili na obaveze I koliko god one teško išle u početku, do kraja dana ćete ih uspešno završiti. Možete da se opustite I da ostatak  vremena posvetite opuštenijim I lepšim životnim zadovoljstvima – partneru,  druženju sa društvom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sa nadređenima nećete ostvariti baš neku značajno dobru komunikaciju, pa je bolje I da ih ne pitate ništa. Radite sami, nećete pogrešiti. Dobar je momenat da napravite neki preokret u odnosu sa osobom koja vas zanima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Znam da vam je nekih situacija preko glave, ali – morate pokušati koliko god je to u vašoj moći da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Malo nervoze u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve vas gura da završite neke situacije u poslovnom segmentu, ili da otpočnete nešto novo. S druge strane, imaćete energetske padove, I nemojte dozvoliti da oni utiču na vas I da vas zaustave. Danas se najbolje razumete sa prijateljima I imate veliku podršku od njih.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemojte čekati da drugi pokrenu komunikaciju – budite vi inicijator. Naime, sve ono što drugi rade sada će delovati suviše sporo, zato je potrebna vaša energija da sve ovo pokrene. Ako ne bude susreta, bar će biti dobre komunikacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke stvari ćete završiti očas posla, verovatno zato što ćete komunicirati sa normalnim ljudima, koji isto kao I vi, žele da privedu kraju ovo što pre. S druge strane – pojedinci će se pokazati teški kao crna zemlja. Njih izbegavajte. Pa I voljenu osobu….

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Našli ste pravi način kako da doprete do nekih ljudi, približite im svoje stavove, ideje I kreativnost. Podelite svoje planove sa onima za koje smatrate da su ozbiljni. Nemojte samo razmišljati o osobi koja vam je draga, mogli biste da napravite i konkretniji potez.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još jedan od napornih dana je pred vama. U potpunosti ste odgovorni i posvećeni svojim obavezama, željni da završite sa njima što pre. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete sa radošću prihvatiti. Moguć je zajednički izlazak sa prijateljima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sa nekim ljudima ćete imati zahtevne razgovore. Nije vam jasno kako vas ne razumeju, i kako se ne slažu sa vama….ako vidite da ne vredi i da ne daje rezultate, nemojte se više ni truditi. Nezadovoljni ste komunikacijom sa osobom koju volite.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za čorbu od krompira
Prethodni artikal
KREM ČORBA OD KROMPIRA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.