dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mlad Mesec u polju doma, porodice, privatnog posla – fokus u narednom periodu stavlja na kuću I članove porodice, na preuređenja, kupovinu ili prodaju nekretnine, ali I na neugodne prepirke sa familijom. Tokom ovog dana bićete promenljivog raspoloženja I dosta osetljivi, nervozni.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, dogovora, komšiluka, kratkih putovanja donosi vam u naredne dve sedmice velike aktivnosti, brza razmišljanja I još brža dejstva. Tokom ovog dana ste razapeti mnoštvom obaveza I dešavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec u polju finansija, ličnih vrednosti govori da ćete u narednih par nedelja u najvećoj meri biti usmereni ka stabilizaciji u finansijskom sektoru. Tokom ovog dana mogući su povećani troškovi ili problemi sa kreditima I naplatom potraživanja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec u vašem znaku donosi vam usmerenost na lične planove, na ambiciju, na izbijanje u prvi plan. U narednom periodu očekujte velike promene čiji ćete vi biti inicijator. Tokom ovog dana – moguća napetost u partnerstvima, poslovnim I emotivnim.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec u polju podsvesti, Lavove u narednih par nedelja usmerava da pronađu nova rešenja za stare probleme, da se postave na drugačiji način prema situacijama, ali I prema ljudima u svom životu. Očekujte nešto lošije raspoloženje danas, kao I preokupiranost problemima I obavezama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec u polju prijatelja, društvenih organizacija, kontakata, veza, budućnosti – otvara pred vama period u kojem će imati veliku podršku za svoje planove. Nove prilike dolaze ka vama. Tokom ovog dana – neki ljudi će vas prijatno iznenaditi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u polju karijere otvoriće pred vama u narednih par sedmica novo poslovno poglavlje. Očekujte izbijanje u prvi plan I ostvarenje svojih zamisli, ali uz veliki trud I borbu. Tokom ovog dana – blaga nervoza, ali generalno – više nego dobro.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec u polju inostranstva, obrazovanja, ekspanzije u narednom periodu otvoriće pred vama mogućnosti za napredovanje I prosperitet u ovim sektorima. Tokom ovog dana očekujte nove poslovne prilike I mogućnosti. Iako će dogovori ići teško I sporo – uspećete u svojim zamislima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za krize, promene, novac od drugih ljudi, otvoriće period u kojem ćete promeniti načine gledanja na ono što vam je do sada bilo bitno. Tokom ovog dana očekujte veću podršku od strane saradnika I nove poslovne prilike.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u polju koje se vezuje za ozbiljna emotivna I poslovna partnerstva, kao I one koji su “preko puta vas” otvoriće period sa novim ljubavnim I poslovnim konekcijama. Krajeve I nove početke. Tokom ovog dana očekujte nove prilike koje će se uglavnom vezivati sa finansije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec u polju obaveza, odgovornosti, svakodnevice, zdravlja – otvara period u kojem ćete moći da svoje poslove, ali I svoj odnos prema sebi, postavite na drugačije osnove. Tokom ovog dana očekujte veliku užurbanost I mnogo aktivnosti.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec u vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava, kreativnosti, dece sporta – otvorio je period sa jačim poslovnim, ali I emotivnim šansama. Vreme je da zablistate I izbijete u prvi plan. Tokom ovog dana – dobro raspoloženje I dizanje energije.

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 22.01.2021.