dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Drugi vam danas mogu pomoći da ostvarite planove. Potrebno je samo da promenite svoj stav i prestanete da predstavljate sebe kao da vam nije potreban niko na ovom svetu. U emotivnom segmentu pustite da stvari idu svojim tokom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napravili ste dobar poslovni dogovor i danas vam od toga ide satisfakcija kroz pohvalu od strane nadređenog ili materijalna dobit. Ovaj dan i u emotivnom segmentu može biti dosta dobar, jer vi i partner lako nalazite zajednička rešenja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas velika posvećenost obavezama, ali uspećete da u sve to uglavite i svoje vreme za partnera. Može doći do značajnih kontakata i u poslu, ali mogu vam se pojaviti i neki novi ljudi koji vas mogu emotivno zaintrigirati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate podršku od strane kolega i pretpostavljenih a prija vam što je jedna procena poslovnog projekta s vaše strane ispala više nego dobro. Međutim, vama najviše razmišljanja i pažnje odlazi na ljubavni segment, koji je danas jak.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Radujete se zbog informacija koje stižu do vas, a koje vam daju podstrek u poslovnom segmentu, ali i u materijalnoj sferi. Ono što ste želeli, uspeli ste da ostvarite. Možete biti uzdrmani na emotivnom planu pojavom jedne osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve vezano za posao funkcioniše dobro, a danas do vas mogu doći i vesti o pokretanju novog posla. Takođe, priliv novca je moguć, čak u većem obimu nego što ste očekivali. Kada sve ide kako treba, i ljubav prati – zadovoljstvo sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dobre vesti koje su vam značajne. Vezuju se za posao, vezuju se za finansijsku sferu i Vage bi danas trebale da provedu jedan ispunjen dan. Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa jednom osobom i čini vam se da je konačno počela da reaguje na vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Samo malo inicijative je potrebno da biste ostvarili ono što priželjkujete. U poslovnoj sferi stvari se odvijaju po vašim zamislima. Pojedine Škorpije će pokušati da ugovore tajni susret daleko od radoznalih očiju. U postojećim emotivnim vezama porast ljubavi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Osećate da postoji velika podrška, moguće i od strane nadređenih ili autoriteta. Bojite se da ovo ne ostane samo na obećanjima, iako smatrate da se ovim osobama može verovati. Dan je dobar za emotivne susrete, ali ne za neke značajne priče.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vas čekaju dobri poslovni rezultati koji neće proći neprimećeno od osoba koje su vam važne za dalje napredovanje. Moguće je da ćete potražiti savet od prijatelja oko nečeg što vas muči u emotivnom smislu, iako je pitanje da li ćete ga i poslušati.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sada ste sto posto sigurni da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Potvrda dolazi od strane osoba koje su vam bitne a informacije koje dobijate mogu promeniti mnogo toga. U emotivnom delu spremni ste na veće izlive nežnosti i možete iznenaditi partnera.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nešto što pokušavate da realizujete, morate u hodu promeniti da biste uspeli. Ako poslušate savet nekog ko je iskusniji od vas, mnogo ćete lakše rešiti celu situaciju. Moguće je da ćete danas biti izuzetno velikodušni prema voljenoj osobi i iznenaditi je pažnjom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.