The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pred vama je dosta solidan dan u poslovnom segmentu, jer se neke vama bitne situacije polako rešavaju. Moguće je i da dobijete vesti o novčanom prilivu. Dobar je trenutak da se aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši se planovi danas odvijaju stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete neke manje promene. Zbunjuju vas postupci saradnika ili nadređenog. U emotivnom segmentu preovlađuje promenljivo raspoloženje. Čas ste opušteni, čas pod pritiskom....

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta ste aktivni, rasterećeni i u lako rešavate bitna pitanja. Ipak, bilo bi dobro da uzmete malo vremena i za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete onoliko vremena sa voljenom osobom koliko biste želeli.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa poslovnim saradnikom koji vam je veoma važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete svoje predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja i stabilnosti. Intenzivan susret sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Spremni ste da prevaziđete probleme i da se na pozitivniji način postavite prema poslovnim saradnicima. Ipak, rezultati možda neće biti u skladu sa onim što ste uložili. Promenljivo raspoloženje prema voljenoj osobi. Ako vam se neko dopada, nećete moći da prikrijete zainteresovanost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Morate da se po jednom pitanju potrudite više nego što ste to očekivali. Iscrpljeni ste nekim pregovorima, ali ne odustajete od svojih stavova i namera. Mogućnost krakotrajnog susreta sa osobom koja će ostaviti veliki utisak na vas. U emotivnim relacijama naglašena je strast i intenzivnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promene u poslovnom dogovoru vam ne prijaju, ali shvatate da trenutno morate biti prilagodljiviji. Mnogo obaveza tokom današnjeg dana. Bićete iscrpljeni i više će vam odgovarati da provedete vreme sa partnerom kod kuće, trenutno niste za neke izlaske i druženja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dosta toga vam ide na ruku tokom današnjeg dana. U komunikaciji sa saradnikom pokazujete intenzitet, ubedljivost i samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak. Emotivnog partnera možete iznenaditi odlučnošću – vi ste neke stvari rešili i nećete dozvoliti da vas druga strana ubeđuje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako je izgledalo da će ovaj dan biti komplikovan i naporan, ipak uspevate da dosta toga rešite brže od očekivanog. Pokušavate da ukažete na greške emotivnom partneru,ali to radite na pomalo trapav ili grub način. Sve se može reći i kroz opušten razgovor...

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Promenljivo raspoloženje, ali i velika potreba da se intenzivnije angažujete po pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Osećate veliku potrebu za nekim iz emotivne prošlosti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Odličan dan da napravite dogovor uz nečiju podršku ili pomoć. Prijatelji su na vašoj strani I usmeravaju vas na pravi način. Neke stvari čuvate u sebi i niste spremni da se otvorite prema osobi do koje vam je stalo. Očigledno još nije vreme za pokretanje priče...

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Prijatelj ili kolega vam mogu pomoći oko vaših poslovnih, ali i da završite privatnu obavezu. Moguće je da će vas neko „pokrivati“ na poslu dok vi odete da odradite ono što vam je potrebno. Dobijate novi talas emotivnog samopouzdanja – spremni ste da se opet aktivirate prema osobi koju volite.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: