dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.08.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Vreme je da se posvetite porodičnom segmentu i ličnim pitanjima. Ako imate poslovnih obaveza, potrudite se da ih odradite u prepodnevnim satima, a ostatak dana ostavite za one koje volite. Partner se trudi da ima razumevanja za vašu nervozu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši su planovi lako ostvarivi. Ako se spremate na putovanje, budite sigurni da će ono biti više nego uspešno. Ako nemate poslovnih obaveza danas, vreme iskoristite da sa voljenom osobom ili dragim ljudima odete negde, makar na jedan dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Imate velike planove i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Morate uklopiti mnogo toga, ali nekako će vam i okolnosti ići na ruku, pa je više nego verovatno da ćete stići svugde gde ste planirali. Dan pogodan za sve – nemojte se učauriti kod kuće.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan je izvrstan i jedino što je potrebno jeste da se pokrenete. Sve čemu se posvetite biće krunisano uspehom, a vi sami izaberite šta vam je prioritet – poslovni ili emotivni segment. Ili pak – jedan odličan dan sa prijateljima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan za novac, dan za ljubav, dan za strast. A najbolje je ako iskoristite od svega po malo. Vesti o novčanom prilivu, moguće je da isplata neće biti danas, ali početkom sledeće sedmice – da! Ako ste se zaljubili, sada cvetate i blistate!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi ste rešili da se posvetite svemu što niste završili tokom prethodne sedmice. I sami ćete se iznenaditi koliko će se neke stvari lako rešavati. Divan dan za emotivne kontakte, za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Aktivirajte se!

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas je vreme da završite sve ono što ste preskočili u prethodnim danima. A ispada da je toga baš dosta. No, na svu sreću – vi ste u odličnom raspoloženju a i situacije u poslovnom segmentu vam pomažu i idu na ruku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Stoji da vi možda imate veće poslovne obaveze. Ali iskreno – uopšte se ne potresate zbog toga. Ono što vam je na pameti, samo i isključivo, jeste sve ono vezano za ljubav. Preplavila vas je i samo razmišljate o osobi koju volite ili koja vas privlači.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Povremeno drugi misle da sa vama nije lako izaći na kraj. Ali to danas nije slučaj. U nekom ste finom raspoloženju i lako rešavate napete situacije i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Čak ćete se žestoko potruditi oko voljene osobe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ono obaveza što imate završićete očas posla. Ono što vam je sada na pameti i od najvećeg prioriteta jeste odnos sa porodicom i sa voljenom osobom. Tu ćete dati svoj maksimum i posvetiti se ljudima koje volite bez ikakve zadrške.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kada ste u ovakvom raspoloženju kao danas, ljudi oko vas ne mogu da zaustave osmeh. Prosto blistate, funkcionišete bez ikakvih problema, a svojim dobrim raspoloženjem samo dodatno podstičete one sa kojima radite I sa kojima ste u kontaktu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Imate sitnije privatne obaveze koje morate završiti, a ostatak dana je samo i isključivo namenjen za vaš provod i za kontakte sa osobama koje su vam drage. Članovi porodice, prijatelji, voljeno biće ili simpatija – svi će danas uživati u vašem društvu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.