dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan je najbolje iskoristiti za odmor, jer se vidi da su vaše snage već pri kraju. Provedite jedan deo dana u opuštanju, ali nemojte presedeti sve vreme kod kuće. Itekako će vas razmrdati i osvežiti i komunikacija i kontakt sa prijateljima koje dugo niste videli.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan za hedonizam, dan za uživanje, dan za lepe stvari i dešavanja, dan za uživanje u životu. Sve je nekako na svom mestu, vi se osećate dobro i najbolje bi bilo provesti vreme u pozitivnom okruženju i sa osobama koje su vam bliske.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Niste loše raspoloženi, ali ćete jedan deo dana provesti u planovima, u polupospanom stanju, uz neku dobru knjigu ili muziku. Baš i niste za neke konkretnije akcije, pa ćete verovatno biti raspoloženi samo za prisustvo partnera blizu vas. Dobro se osećate.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nešto što ste planirali nećete moći da ostvarite i možete biti nervozni zbog toga. Kolika god vaša radost bila u prvom delu dana, vidi se da ćete popodne provesti napeti. Jednostavno prihvatite da ne možete uticati na neka dešavanja. Sada je tako kako jeste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta pokretno vreme je pred vama. Vi ćete se angažovati oko prijatelja, oko ljudi koje odavno niste videli, a sigurno je da ćete makar jedan deo dana provesti van kuće. Današnji dan će proći brzo, a vi ćete nekako otpustiti negativnu energiju koja vas je držala.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da će stići informacije do vas o poslovnom putu sledeće nedelje. Ili ćete dobiti poziv u kojem vas obaveštavaju o novim obavezama koje vas čekaju od ponedeljka. Sve u svemu, vreme ćete provesti u planovima i organizaciji. Malo vremena samo za vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Promenljivo raspoloženje u toku dana. U prvom njegovom delu možete biti dosta dobro raspoloženi i zainteresovani za druženje sa prijateljima, ali će drugi deo dana doneti nešto lošiju energiju. Mogu vas iznervirati sitnice koje uopšte niste očekivali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možda niste planirali da se vidite sa nekim ko vam je važan, ali će te to ipak uraditi. Doduše, nisam sigurna da će to biti baš emotivni partner, ali provod vam je zagarantovan…Oni koji su u braku neka u popodnevnim satima budu strpljiviji sa voljenom osobom.  

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vama je ovaj dan u gore dole fazonu. Imaćete obaveze koje niste planirali, pa je lako moguće da deo dana morate provesti u krevetu odmarajući se i relaksirajući. Ako ste imali na umu neku skitnju, uradite to u prvom delu ove nedelje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

I današnji dan je posvećen porodičnim ili društvenim obavezama. Niko ne pita da li ste baš ekstatični što morate prisustvovati svemu ovome, ali shvatate da je to vaša dužnost i obaveza. Bolje raspoloženje u popodnevnim časovima. Bićete u pokretu, ali za svoju dušu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bolje danas prećutati neke stvari. I kada je emotivno ili bračno partnerstvo u pitanju, i kada su porodični ili prijateljski odnosi. Ako budete krenuli sa pričom, lako je moguće da se sve razbukta u neželjenom pravcu i da vi i sagovornik budete ljuti jedno na drugo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ako se drugi ponašaju loše prema vama, nemojte im uzvraćati na isti način. Tako ćete samo potencirati na još većem razmimoilaženju. U prvom delu dana ste statični i zabrinuti, ali će vas tokom popodneva pokrenuti poziv prijatelja za izlazak.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.