The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neki napeti momenti na poslu se smiruju. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspevate da se izborite. Malo vas je umorila cela situacija, pa će vam biti potrebno više opuštanja tokom popodnevnih sati. Dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rešavanju, ali vas nervira što vam se nameću obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira i sa kime se dopisuje...

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. Ne želite da se opterećujete razmišljanjima, pogotovo što imate dosta obaveza kojima morate posvetiti pažnju. Ukoliko želite da uspostavite kontakt sa nekim, danas je pravi momenat za to.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neke stvari ste uspeli da završite na vreme, tako da će vaše raspoloženje ipak biti bolje. Doduše, sve ono što se dešavalo ostavilo je posledice na vas,  pa očekujte nervozu I možda pojačan apetit. I „apetiti“ za voljenom osobom su iznenada porasli....odlično popodne za emotivni susret.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan kada vam poslovne obaveze oduzimaju dosta vremena, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. No, svakako kasnije u toku dana očekujte promenu energije, olakšane razgovore i kontakte, ali i mogućnosti za finansijske prilive. Ovo će se pozitivno odraziti I u vašim emotivnim relacijama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Posao i poslovne obaveze zovu, a vi se ne odazivate. Šalim se naravno – bićete vi na poslu. Ali ćete samo biti. Da ćete raditi, baš i nećete. Gledaćete da uhvatite prvu krivinu, što pre ako je moguće. I da se posvetite ličnim prioritetima. I nekome ko vam je drag. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U prvom delu dana čeka vas veliki broj obaveza, ali vi ćete to rešavati sa lakoćom i očas posla. U pravom ste raspoloženju, nasmejani, harizmatični i orni za razgovore, susrete, pregovaranje. Vaša energija privući će mnoge zadivljene poglede suprotnog pola.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste da rešite i neku poslovnu, ali i finansijsku tematiku i danas ste već mnogo bolje. Čak toliko bolje, da ćete opet biti raspoloženi da se posvetite voljenoj osobi, koja je samo čekala na vas. Dan dobar za zaradu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neka iznenađenja preko poslovnih partnera i saradnika mogu doći danas. I neće biti negativna. A mogu doći i neki finansijski prilivi. Još kada bi vas taj emotivni život poslužio...ali danas mnogo bolje funkcionišu neobavezni odnosi, pa ako ste raspoloženi za avanturu, izvolite....

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ako danas dođe do nekog problema sa poslovnim ili emotivnim partnerom, nemojte se nervirati. Vrlo je moguće da je ovo trenutni zastoj i da će brzo biti prevaziđen. Nemate razloga za brigu – opustite se u društvu prijatelja koji su vam danas velika podrška.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Konkurencija se aktivirala sve u šesnaest – sa jedne strane vas nervira a sa druge vam je smešno što neke osobe uporno pokušavaju da svoj uspeh grade na vašim dostignućima. Emotivno je ovo odličan dan za vas, bilo da ste u vezi ili “u lovu” na ljubav.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas može biti sitnijih problema, vezanih prvenstveno za lične poslove, za porodicu ili za emotivnog partnera. Ostalo bi trebalo da funkcioniše u redu. Zato se spremite da budete više angažovani, moguće i na par strana. Vaše prisustvo će u nekim situacijama biti neophodno.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: