dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni, a danas će biti I takvih momenata. U emotivnim relacijama stoje  lepe pričice i lako flertovanje. Raspoloženi ste za ljubav.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Čemu god da se posvetite, toćete  I ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom  razgovarate o nečemu oko čega već duže vreme razmišljate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sve vam ide na ruku, zato je neophodno da od početka dana krenete u akciju. Čak I neke situacije koje iskrsnu a donose tenziju, lako su rešive. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste pre za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate argumente, imate sve što je potrebno da ostvarite uspešnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete jako aktivni. Nemojte dozvoliti da šanse prolaze pored vas. U emotivnom delu imate veliko razumevanje od strane voljene osobe.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Poslovni dogovori su podržani, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati  mnogo otvorenije I lepše.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Do ranog popodneva biste trebali da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promene u poslu vam jako prijaju. Dan je za flertovanje I neobavezne kontakte, a ako imate partnera – teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Veći deo dana ćete provesti zabrinuti, iako za to nema razloga. Muči vas da li ste neke obaveze odradili kako treba, ili ćete se brinuti da neka vaša greška ne ugleda svetlost dana. U emotivnom segmentu stoji blaga napetost sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Posla imate preko glave, obaveze se nagomilavaju, a vi jurite pokušavajući da stignete sve na vreme. Verovatno ćete I uspeti u tome, ali ćete na kraju dana biti potpuno bez energije. Teško da danas može doći do susreta sa emotivnim partnerom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Napravili ste dogovor od kojeg očekujete mnogo. Neka vreme pokaže da li su ova očekivanja bila opravdana. U velikim ste razmišljanjima – neko vas je emotivno “dodirnuo” I tu osobu sada ne možete da izbacite iz glave.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas brže morate reagovati na ponude.  Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i ono vezano za emocije. Slobodnima stoji ugovoreni sastanak u večernjim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jedan deo onih stvari koje vas muče uspećete da rešite brzo. Nemate većih razloga za zabrinutost I zamišljenost. U emotivnom segmentu stoje vam intenzivna razmišljanja o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu uskoro.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vam stoji promenljivo i nestabilno raspoloženje, i to više kako se dan bude bližio kraju. Pogotovo za veče – potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas razume. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se pak posvetite sitnim aktivnostima po kući.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.