dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Budite vrlo pažljivi u svom pristupu poslovnim obavezama. Svesni ste da vas čeka mnogo toga što treba uraditi, i ne želite da napravite propust. U drugom delu dana, stoji umor. Partner će vam uneti pozitivnu energiju i popraviti raspoloženje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Biće vam potrebno svo vaše znanje i iskustvo, kao i praktičan pristup poslovnim obavezama, da biste lakše izašli na kraj sa situacijama koje ovaj dan donosi. Večernji sati su idealni za kućno okruženje i bliske ljude oko vas. Posvetićete se i nekim porodičnim pitanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete sebe staviti u službu drugih. U poslovnom okruženju bićete na usluzi kolegama i spremni na ustupke da bi sve funkcionisalo kako treba. I u emotivnom segmentu ćete se potruditi da oraspoložite voljenu osobu nekim sitnim znacima pažnje. Možda i poklončićem.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Držite se dobro u nekim okolnostima koje vam ne prijaju, ali istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vaše vreme za konkretniju akciju. Ne reagujte odmah na informacije koje dobijete, prvo ih proverite. Ono što vam voljena osoba pruža nije dovoljno da biste bili umireni.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pokušavate da procenite saradnike kojima ste okruženi. Potrebno vam je da budete sigurni na koga možete računati. Ne povlačite rizične poteze, nije vreme. Neko pokušava da privuče vašu pažnju. Svesni ste, ali trenutno niste spremni da pokažete da ste zainteresovani.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bojite se da će vam dogovor iskliznuti iz ruku. Prema novim saradnicima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete nepoverljivost. Uporni ste da neke stvari dokazujete emotivnom partneru iako nemate pravih razloga za to. Moguće je da ste danas samo tvrdoglavi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U   prepodnevnim satima ćete verovatno biti neodlučni i nesigurni na koju stranu da se okrenete. Ako tražite rešenje ili treba da donesete odluku, sačekajte popodne. Voljena osoba kao da je zaboravila na dogovor od pre nekoliko dana. Umesto da se durite, podsetite je.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U poslovnom segmentu ćete biti otresiti, I drugi vas mogu povremeno smatrati napornim i zadrtim. No, vi samo želite da posao bude odrađen kako treba i na vreme. Ako primetite da osobi koja vam je simpatična smetaju neke teme, potrudićete se da ih zaobiđete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Koliko god se trudili oko nekih pitanja, moguće je da nećete uspeti da ih završite. Izgleda kao da se sve mora prolongirati. Sumnjate da vam je voljena osoba rekla istinu oko nekih situacija iz prethodnih dana. Pokušavaćete da je navedete na priču o tome.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Spremni ste na izuzetne napore, a sve u cilju toga da vaše zalaganje i trud bude primećeno od strane saradnika, ali i nadređenih. U vama se probudila ambicija, ali ste svesni da je za pravi uspeh potrebno strpljenje. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Imate podršku nekoga ko vam je jako bitan u poslovnom segmentu. Kroz razgovor sa ovom osobom možete saznati stvari koje vam mogu biti od velike koristi. Komunikacija sa nekim ko vas privlači ispunjava vas optimizmom i pozitivnom energijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete morati da napravite kompromisno rešenje, da bi posao koji ste otpočeli bio završen na vreme. Nije vam milo, ali prilagodljivost je sada neophodna. Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem, kao i njegovim promenama mišljenja. Teško vam je da provalite šta se dešava.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za vlašku salatu
Prethodni artikal
VLAŠKA SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.