The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pomalo zamoran I opterećujuć dan je pred vama. Morate posvetiti pažnju porodičnom segmentu I rešiti situacije koje već dugo odlažete, a to vam danas prilično teško pada. Ono što je vama potrebno – a to je odmor od svega I od svih – danas teško da ćete uspeti da ostvarite…

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda će biti potrebno više truda, ali ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli. Želite da se susretnete sa ljudima koje odavno niste videli, pa ćete se truditi da se uklopite i možda zarad toga preraspodeliti  svoje slobodno vreme. Divni momenti sa prijateljima i porodicom. Pomalo napet odnos sa partnerom…

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Prvenstveno ćete se posvetiti svojoj porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Moguće je da ćete tokom dana napraviti i manje okupljanje u svom domu ili ćete zajednički otići na ručak u neki restoran. Odlični momenti ako želite da popravite komunikaciju sa nekim. Ne budite nervozni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako je ikako moguće, potrudite se da dan provedete van kuće. Potrebno vam je da budete u pokretu, da budete aktivni, da se razmrdate i napunite energijom. Ne dozvolite da vas situacije vežu za kuću, jer vam danas to okruženje neće prijati.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovo bi definitivno mogao biti vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt, pa je vreme da se sa prijateljima zaputite u neke zabavne aktivnosti. Sve danas uklapate lako, jer vas nosi talas pozitivne energije i zadovoljstva.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neće vam baš biti pravo ako zbog drugih danas ne uspete da ostvarite svoje planove. Vi ste spremni da se posvetite ljudima koji su vam dragi, ali je moguće da oni neće moći da vam izađu u susret i da će u poslednjem momentu odložiti viđenje sa vama. Okrenite se članovima porodice, oni su uvek tu za vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za emotivnog partnera. Doduše, pronaći ćete vi malo vremena i za svoje prijatelje, jer sa nekima od njih baš žudite da se vidite i dobro ispričate. Bilo bi dobro kada biste i društvo i voljenu osobu uklopili i popodne proveli u zajedničkom izlasku....

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odličan je momenat i da napravite plan za narednu nedelju ali i da se okrenete obavezama oko kuće koje ste malo pogurali u stranu. Doduše, nemojte baš ceo dan provesti u domu, odreagujte na poziv od strane prijatelja i isplanirajte malo vremena i za njih...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice. Trudićete se da to završite što pre i da se onda okrenete onome što je vama važno, a to je društvo prijatelja ili osobe koju volite. Dan je ispunjen pozitivnom energijom, iskoristite ga i uživajte.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Najbolje ćete se osećati ako se okrenete ukućanima i provedete svoje slobodno vreme sa njima. Kontakt sa familijom, naročito mladima i decom donosi vam pozitivno raspoloženje i opuštenost. Odnos sa partnerom će povremeno biti zategnut i hladan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je protkan pozitivnom energijom, vi ste u odličnom raspoloženju i spremni za pokret i inicijativu. Danas možete uraditi i neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali ili opterećivali razmišljanjima. Pravi je trenutak da pošaljete poruku „onom nekom“. Mogućnosti za susret....

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nemojte dozvoliti da vas obaveze ponesu i da na kraju ispadne da ste ceo dan proveli radeći. Ako trebate nešto da završite, dajte sebi rok do podneva, a ostalo vreme posvetite sebi. Izvrstan je momenat da sa prijateljima ili voljenom osobom provedete savršeno popodne. Nemojte ovo sebi uskratiti.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: