dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20.10.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neprijatni poslovni razgovori, ali moraćete da ih obavite. Moguća je ponuda koja vam se ne dopada, ali shvatate da trenutno ne možete dobiti bolju. Napeti odnosi u emotivnim vezama. Neusklađenost, moguće su i razmirice i rasprave.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velika potreba za aktivnostima i isticanjem. S druge strane, teško je da ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali. Mogući su i sitniji finansijski gubici. U emotivnim relacijama teško će doći do kompromisa sa voljenom osobom. Neraspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Podsticajan dan pun dešavanja. Na žalost, vaša je energija lepršava i nestalna a okolnosti će vas terati na to da budete odgovorniji i da se više posvetite obavezama. Zanimljiva komunikacija sa nekim, ali ne uspevate da ostvarite dogovor sa ovom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Teško je da ćete uspeti da završite ono što ste planirali, obzirom da ste neorganizovani, da vam je pažnja rasuta….a ni okolnosti vam ne idu na ruku. Ni na kakvu pomoć ne računajte od kolega. U emotivnom segmentu – loša komunikacija sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pažnju vam privlače nebitne stvari i detalji, a ne fokusirate se na ono što je zaista od prioriteta i važno. Samo ćete se zatrpati gomilom obaveza sa kojom nećete znati kako da izađete na kraj. Voljena osoba vas nervira i nećete se ustručavati da joj to i pokažete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne samo da ćete upasti u neko čudno i mutno raspoloženje, već će tokom celog dana neke neprijatne situacije iskrsavati pred vama. Mogući su i tenzični odnosi sa šefovima. Sa voljenom osobom uspevate da održite zadovoljavajući nivo priče.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako će izgledati da ćete relativno lako rešiti neke situacije, ispostaviće se da je sve ovo možda prevelik zalogaj za vas. Moraćete da promenite planove da biste se uklopili sa trenutnim okolnostima. Ne dopada vam se ponašanje voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Neprijatne situacije na poslu. Problemi će se javiti i u finansijskom segmentu. Ako očekujete novac, teško je da ćete ga i dočekati, bar ne u onom obimu kojem se nadate. Svojim ponašanjem odbijate nekoga ko je zainteresovan za vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a shvatate da kolege ili saradnici ni ne žele da nešto podele sa vama. Ne zaključujte na brzinu, niti povlačite bitnije poteze. Mogućnost rasprava sa emotivnim partnerom je naglašena.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta napete situacije u poslu, a moguća je i neugodna komunikacija sa kolegama. Preporuka je da budete strpljivi i ne dozvolite da budete izazvani. Potreba da provedete više vremena sa voljenom osobom, ali male mogućnosti da to i ostvarite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako se vi lično osećate dobro, to ne znači da je pred vama lagan dan. Postoje otežanja i prepreke, ali prilično dobro se borite sa tim. Imate solidnu komunikaciju sa osobom koju pokušavate da osvojite, ali vam to nije dovoljno. Budite strpljivi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potrebno je da budete skoncentrisani i fokusirani, a vama misli lutaju na sve strane. Mogućnost grešaka i loše komunikacije sa saradnicima. Emotivna nesigurnost je naglašena. Osećate se povređeno nekim postupcima voljene osobe.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.