dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas se u poslovnom segmentu oseća već drugačija energija. Neke situacije su se smirile u velikoj meri, vi ste rasterećeni i možete da malo odahnete. Mlad Mesec u znaku Vodolije uvodi vas u fazu sa pojačanim poslovnim prilikama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Našli ste pravi način kako da komunicirate sa nekim osobama u poslovnom okruženju. Vaši napori i trud konačno mogu rezultovati uspehom. Mlad Mesec u polju karijere, pozicije i statusa govori da ulazite u period neočekivanih poslovnih promena.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iz opterećujućih poslovnih problema ste izašli. Vreme je da redovnim obavezama posvetite više pažnje. Mlad Mesec u polju stranaca, obrazovanja – govori o tome da ste u periodu kada širite svoju svest ali i svoj uticaj.  Vreme je za planiranje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jeste da ste se u prethodnim danima premorili, ali ste vrlo zadovoljni što ste neke situacije uspešno razrešili. Danas vam je potrebno da se okrenete ka lepšim stvarima u životu. Mlad Mesec uvodi vas u fazu u kojoj ćete rešavati finansijske probleme.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kao da je konačno sve došlo na svoje mesto. Jeste da se vi osećate iscrpljeno, ali u poslu danas neće biti opterećenja, pa ćete moći da se opustite. Mlad Mesec u polju partnerstava govori da su mnogi Lavovi pred velikim promenama u ovom segmentu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U potpunom ste skladu sa sobom, ali i sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Imate strpljenja, ali i odlučnosti da biste svaki razgovor uspešno završili. Mlad Mesec u polju poslovne svakodnevice donosi promene radnog mesta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve u poslu funkcioniše. Nadate se da ste završili sa napornim periodom. Ne nadajte se previše. Mlad Mesec u vašem polju ljubavi, kreativnosti uvodi vas u fazu sa pojačanim emotivnim prilikama, ali I u period koji je dobar za pokretanje novih ideja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Škorpije će danas rešiti probleme lakše nego što su mislile. Pritisak zbog finansija postoji, ali ga lakše hendlujete. Mlad Mesec u polju doma, porodice, privatnih poslova – govori da je pred vama period velikih, iznenadnih promena u ovim segmentima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Našli ste mir i strpljenje da biste razrešili poslovne nedoumice ili situacije koje su bile aktuelne u prethodnim danima. Dosta korektan dan. Mlad Mesec u polju dogovora, kretanja, okoline – govori da ulazite u fazu sa više poslovnih šansi i prilika.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Posle napetih prethodnih dana, ovaj će dan doći kao rasterećenje. Sve se odvija bez problema, a vi imate dovoljno vremena za sebe. Mlad Mesec u vašem polju ličnih vrednosti govori da će u ovom segmentu u narednom periodu doći do jačih promena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Današnji dan je malo zamoran za vas, zato što ćete morati da budete skoncentrisani, a vama su misli na drugoj strani. Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti govori o tome da vi lično ulazite u period velikih promena, menjate svoj život drastično.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste svesni da je mnogo toga ostalo nerešeno, evidentno je da su se neke situacije u poslu smirile. Osećate se iscrpljeno I jedva ćete sačekati kraj radnog vremena.Mlad Mesec u polju podsvesti govori da ulazite u fazu u kojoj ćete rasvetliti mnoge nedoumice. 

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za čoko bananice
Prethodni artikal
DOMAĆE ČOKO BANANICE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.