dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.02.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Brze situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost u prvom trenutku. Savet za vas je da ne žurite i ne budete impulsivni – ovo se brzo da rešiti. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste. Prijaće vam društvo prijatelja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta promenljivo raspoloženje tokom današnjeg dana, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe. Naglašene su oscilacije. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Jednostavno, danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe tokom današnjeg dana. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Situacije se menjaju u trenutku. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede prijatni trenuci.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti jako zabrinuti šta i kako dalje. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa obavezama danas, ali ispostaviće se da nikako ne uspevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje očekivana podrška od strane kolega i verovatno ćete sve planove morati da odložite za sutrašnji dan. Emotivno odlično.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Zbunjeni ste nekim situacijama na poslu tokom današnjeg dana, ali nemate nameru da tek tako odustanete od svojih ciljeva i planova. Umesto da žurite, pažljivo pratite šta se dešava u vašem okruženju. Zanemarujete voljenu osobu zarad kontakta sa prijateljima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokušavate da se prilagodite situacijama u poslovnom segmentu, ali rešenja vam konstantno izmiču iz ruku. Danas ste i vi nefokusirani, naročito u prepodnevnim satima. Jako razmišljate o nekom i ova osoba će vam se tokom celog dana provlačiti kroz misli.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nikako ne uspevate da se snađete u situacijama u poslovnom segmentu tokom današnjeg dana. Sve deluje nesigurno, neizvesno, a i vama je potrebno mnogo vremena i za neke najosnovnije obaveze. Više vam odgovara da popodne i veče provedete u okruženju porodice i u odmoru….

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Obaveza je više nego inače i moguće je da ćete se u toku prepodneva dosta iscrpeti. Koliko god se trudili da ostvarite jedan dogovor, nikako ne uspevate da se usaglasite sa drugom stranom. U emotivnom segmentu je naglašena potreba za nekim romantičnijim trenucima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan kada je moguće da zaradite, ali da biste to ostvarili, moraćete malo da manipulišete i budete promućurni. Ako ste planirali izlazak, verovatno ćete ga odložiti da biste proveli sa voljenom osobom jedno mirno i ispunjeno veče kod kuće.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete morati da odradite obaveze koje vam ne prijaju ili koje vas opterećuju. Naporni momenti i iscrpljenost tokom današnjeg dana u poslovnom segmentu. Ne dozvolite da vam ovo pokvari veče koje ste planirali da provedete sa voljenom osobom.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 19.05.2020.