dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.02.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervozni ste, ali kolege razumeju situaciju u kojoj ste trenutno I spuštaće tenziju. Dozvolite sebi da se više opustite i sa vedrije strane gledate na dešavanja. U emotivnim odnosima vam je potrebno da partner pokaže razumevanje i prisustvo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U takvom ste raspoloženju da imate osećaj da su svi protiv vas. Ne tražite neprijatelje tamo gde ih nema, i ne kvarite poslovne i kolegijalne odnose. U emotivnom delu porast raspoloženja i strasti. Mogućnost kontakta sa vrlo zanimljivom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobro se osećate i opušteno funkcionišete u poslovnom okruženju. Vedro raspoloženje utiče na vaše angažovanje oko dnevnih obaveza. Očekujte poziv za izlazak od osobe koja vam je simpatična, ili makar podsticajnu komunikaciju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ne možete više da trošite sebe u pokušajima da ispravljate nešto što je očigledno nemoguće rešiti. Prepustićete da se drugi bakću oko toga, a vi ćete se okrenuti svojim planovima. Romantično raspoloženje I strast.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Kolege vam mogu otkriti informacije koje su vam važne za dalji rad. Imate osećaj da ćete uspeti u svojim namerama, ali ne brzajte sa iznošenjem svojih stavova. Sačekajte prvo da sagovornik kaže šta ima. Porodična atmosfera vam uglavnom prija.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Oni podaci, papiri, informacije koje ste toliko dugo čekali stižu do vas. Ovo može biti I ugovor o saradnji ili pak bitna papirologija za završetak poslovnog projekta. Pokrećete komunikaciju sa simpatijom. Takođe – vreme je za šetnju, izlazak, druženje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Trenutno su poslovne okolnosti na vašoj strani. Nadređena osoba spremna je da vas podrži, a vi ste svesni da vaši planovi zavise od nje. Ako izađete sa partnerom, odlično ćete se provesti. Dan u kome rado flertujete i uživate u pažnji drugih.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste sigurni kako da postupite. Osoba sa kojom ste u kontaktu ponaša se isključivo a vi niste baš u raspoloženju da kalkulišete. Negativno raspoloženje možete preneti u sve odnose. Pojedine Škorpije sakrivaju razmišljanja i namere od voljene osobe.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas možete lako izbeći neprijatnu poslovnu situaciju ukoliko povedete računa u nastupu prema osobi sa kojom ste u kontaktu. Izbegavajte suviše prisan odnos sa pojedinim kolegama, jer vas koriste. Partner pritiska konstantnim primedbama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da napravite dogovor, ali nailazite na nerazumevanje ili negativan stav. Osoba sa kojom ste u kontaktu je samo nesigurna, pa imajte više razumevanja. U svojim emotivnim relacijama danas budite obazrivi. Mogućnost rasprava.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekujete kontakt i susret sa osobom za koju ste svesni da može uraditi mnogo toga za vas. Spremili ste se, ali računajte da će zahtevi druge strane biti veliki. Iscrpeće vas pregovaranje. Umor i nezainteresovanost za emotivni deo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari morate odraditi na brzinu, ali vam to neće teško pasti jer ste u dobrom raspoloženju, za šta je najviše zadužen emotivni partner ili neko ko vam je jako simpatičan. Kada ste u ovom segmentu zadovoljni, sa ostalim lakše izlazite na kraj.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.