dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste izvrsno organizovani I lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji sa drugima ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su I neočekivani novčani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate mnogo više posla nego što biste to u ovom trenutku želeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju ćete pre stranu. Sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jasno mi je da ste opterećeni, ali danas zanemarite i umor i bacite se na posao. Ovo je jedan od onih dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate više nego uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke će se šanse pred vama otvoriti na blic, a vi trebate da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako želite danas da postignete dogovor sa poslovnim saradnikom ili kolegom, moraćete da poradite na svom temperamentu. Samo hladnokrvno, samo odmereno i maksimalno poslovno. Podsećanja na prošlost, moguć i kontakt sa nekim bivšim.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sve će tokom ovog dana mirisati na novac. Odličan je period da napravite dogovor od kojeg možete na brzinu zaraditi.  Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to. Druga strana reaguje na vašu inicijativu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vučete odlične poteze u svemu što je vezano za posao. Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu podsticajnu energiju i iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

 Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Stoji mogućnost dogovora od kojeg biste mogli solidno zaraditi.  Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Stoji mala nesigurnost. Nemojte se previše preispitivati, odličan je momenat za pokretanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspevate da rešitea. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nežnost i njegovo prisustvo.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas imate više obaveza nego što vam to prija, pogotovo što se osećate nešto teško I turobnije nego inače. U suštini – nesigurni ste po nekim pitanjima I to se na vama I vidi. Jaka potreba za emotivnim kontaktom. Preko posla se danas mogu pokrenuti zanimljive pričice….

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA SALATU OD MAKARONA
Prethodni artikal
SOČNA SALATA OD MAKARONA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.