dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada se osećate dobro I imate dovoljno energije za sve što želite. Dobri odnosi sa kolegama i saradnicima. Nešto povećani troškovi. U emotivnom segmentu odlično vreme za  strasne trenutke sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Samopouzdanje vam je jako, pa ćete se lakše uhvatiti u koštac sa obavezama koje ste do sada preskakali ili se pravili da ih ne primećujete. U emotivnom delu neka vrsta zastoja. Možda je samo nervoza pojačana.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar dan za komunikaciju, za dogovore, dobar dan da zatražite uslugu. Danas ste vrlo harizmatični, elokventni, zabavni pa ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme okruženi pripadnicima suprotnog pola. Osvajate bez muke.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete doći u kontakt sa osobom koja se može pokazati kao značajna po vas. Pojedini će imati ozbiljan razgovor sa nadređenima. Pomalo impulsivno ponašanje može vas uvesti u avanturističko raspoloženje ili kratkotrajni flert.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga se očekuje od vas, pa budite spremni da zavrnete rukave i  bacite se na posao. Ostvarujete dobru komunikaciju sa saradnicima. Danas vas može kontaktirati neko sa kim ste odavno izgubili komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nervoza i nestrpljivost. Ovo ne mora da označi automatski nešto loše, moguće je da baš iz tog razloga uradite više nego što ste planirali. U emotivnim odnosima ste impulsivni. Lako uletanje u flertovanje, avanturu. Mogućnost tajnog kontakta.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Postoji podrška za vaše planove. Dobićete prave instrukcije za pitanja koja vas muče. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za razgovor sa voljenom osobom. Biće vam lakše da razrešite neke situacije koje su vam smetale do sada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dan ćete potrošiti u komunikaciji i sastančenju. Neke zbunjujuće situacije možete razrešiti uz pomoć nadređene osobe ili kolege. Jako naglašena strast, ali i nestalnost, pa je dan savršen za avanturu i neobavezne odnose.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pozitivno ste raspoloženi, spremni da se angažujete oko pitanja koja su vam važna. Sa zadovoljstvom shvatate da planovi kreću ka realizaciji. Dobro je vreme da sa partnerom pokrenete razgovor oko stvari koje vas izvesno vreme muče.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate osećaj da sporo dolazite do informacija koje su vam bitne. Generalno – niste baš zadovoljni, ali uspevate da zadržite svoja osećanja za sebe. Mogućnost da stupite u kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Razgovor sa saradnikom vam daje nadu da ćete uspeti da pokrenete projekat koji vam je bitan. Dobro ste raspoloženi, ali vam se ne sviđa što morate trenutno da se prilagođavate ritmu I potrebama voljene osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan je odličan za završavanje poslovnih obaveza, ali i da se pozabavite ličnim pitanjima. Dosta toga možete obaviti pa ne dozvolite da vam povremene promene u raspoloženju donesu zastoj u planovima. Popodne je savršeno za bliske ljude.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.