dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ćete se povući u sebe, ćutati i raditi…postoji unutrašnja nervoza zbog okupiranosti nekim pitanjima, pa skrećete misli fokusiranjem na obaveze. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite danas u kontakt. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mešavina strasti i tenzije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Sto puta su vas neke osobe ispalile kada su obećanja ili dogovori u pitanju i vi nikako da naučite. Ista situacija će se ponoviti i danas. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primedbe ili kritike od strane nadređenih ili saradnika. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Čini vam se da vaši planovi u poslednjem momentu dožive zastoj, ili morate da jurite da biste sve završili na vreme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama. Preosetljivost.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Nefokusiranost na obaveze. Neko u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o ovoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi biste na jednu stranu, ali se drugi ne slažu sa vašim metodama i postupcima i uporno vas guraju na drugu. Imate dve mogućnosti – ili da nevoljno prihvatite ili da se raspravljate. Emotivno – čas vi pravite problem, čas voljena osoba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Toliko se možete pogubiti u planovima, da ćete propustiti da uradite ono što imate od obaveza, pa ćete posle juriti. Ne uspevate da nađete zajednički jezik kada je neki dogovor sa partnerom ili sa osobom koja vam se dopada u pitanju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke finansijske pogodnosti ili prilike vam se mogu izmaknuti iz ruku ukoliko budete suviše čekali i oklevali. Pokušavate da pronađete način da poboljšate komunikaciju sa jednom osobom, ali to sada dosta teško ide.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Evidentno je razmimoilaženje u komunikaciji i dogovorima. Potrebno je pronaći kompromis, jer na ovaj način nećete postići ništa. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom – oboje umete da se inatite i tvrodglavite i kada treba i kada ne treba.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Čas ste u super raspoloženju, čas nervozni. Kolege mogu biti iznenađene vašim promenama raspoloženja. Potrebno vam je da opustite mozak kroz neku šetnju ili fizičke aktivnosti. Pokrećete se prema simpatiji, ali njene reakcije su slabe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete otaljavati ono što imate od obaveza. Moguće je da ćete se čak truditi da usporavate sebe, jer ne želite da vam nakače još dodatnih poslova. Emotivno niste zadovoljni – svi vaši planovi za danas će morati da se prolongiraju.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.