dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za dokumenta. Odnos sa voljenom osobom vam ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje „iskaču“ su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas je potrebno strpljenja da biste u razgovorima sa saradnicima došli do rešenja. Ne odustajte ako na početku sve krene bezveze ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Ne sedite kod kuće, obavezno izađite ili u šoping ili u izlazak sa prijateljima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Trebali biste da iskoristite ovaj dan da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana. Kako će to ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moraćete da promenite pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahteve, vi pokušavate da ostvarite kompromis ali to ne funkcioniše. Previše se opterećujete nekim situacijama sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate više nego jaku podršku osoba u poslovnom okruženju I danas biste mogli da pokušate da napravite konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Više vam prija društvo prijatelja, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke osobe na koje ste računali vas mogu ostaviti na cedilu. Vodite računa kome dajete poverenje. Ograničenost rokovima vas tera na žurbu. U emotivnom segmentu – partner se zainatio po nekim pitanjima. Ipak, možete ostvariti kompromis.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Zatvrdoglavili ste se i nemate nameru da odustanete od svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu – momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Više ćete se usmeriti na privatne obaveze, a vreme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu – smatrate da se partner neprimereno ponaša ili da suviše insistira na svojim stavovima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uz velike napore i mnogo strpljenja uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite ili da pokrenete poslovni dogovor. U emotivnom segmentu – postoje velike šanse da sa voljenom osobom razgovarate o stvarima koje su vam bitne.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.