dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako će se neke tenzije još uvek provlačiti, evidentno je da je dan mirniji nego prethodni. Više se potrudite oko saradničkih odnosa. Komunikacija sa partnerom je odlična – ispravite neke propuste iz prethodnog perioda.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velike aktivnosti i dešavanja. Situacije vam idu na ruku, pa je moguće ostvariti i finansijski dobitak. Ako se malo potrudite možete pronaći zajedničko rešenje sa voljenom osobom po pitanju problema iz prethodnih dana.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Rešili ste da razjasnite neke situacije sa poslovnim partnerima. Ovo jeste dobar dan za tako nešto, ali vam se savetuje da strpljivo ponovo izgradite dobru komunikaciju. Sa emotivnim partnerom birajte veče za ozbiljan razgovor.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobro ste razmislili o svojim postupcima iz prethodnih dana i sada vam je jasno da morate saradnicima pristupiti na drugačiji, blaži način. I druga strana je vrlo zainteresovana da reši probleme. Uspešan dan u emotivnom segmentu, naročito veče.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za one situacije koje su vam važne i koje želite da pokrenete birajte drugi deo dana, jer ćete lakše dolaziti do dogovora. I sa voljenom osobom je sada moguće razjasniti neke stvari, potrudite se da objasnite svoje postupke, ali i da saslušate.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neke primedbe i kritike pokušavate da istolerišete. Verujem da po ovim pitanjima imate štošta da kažete, ali je sada bolje da mišljenje zadržite za sebe. Emotivni partner vam gunđa, ali se vi pravite da niste razumeli o čemu vam govori.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda ćete u prvom delu dana biti usporeni, ali ipak je dobar trenutak da se aktivirate. Sve ono što danas pokrenete doneće vrlo brzo rezultate. Sa voljenom osobom lakše dolazite do kompromisnih rešenja i uspevate da se uklopite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Žurite da završite projekat ili obavezu, ali to vam ne polazi za rukom. Dosta otezanja i verovatno ćete uspeti da ovo privedete kraju tek u drugom delu dana. Sa voljenom osobom dosta statičan i miran dan, dobra komunikacija.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda nećete uspeti da ostvarite sve ono što ste planirali, ali veliki deo obaveza je već pri kraju. Vraćanje dobre komunikacije sa saradnicima. Nov emotivni kontakt se razvija onako kako želite, mogućnost susreta u večernjim satima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jači dogovori i velike mogućnosti da se prevaziđu situacije iz prethodnih dana. Možete u prvom delu dana biti zabrinuti po nekim pitanjima, ali brzo dolazite do rešenja. Spremni ste da jednoj osobi pokažete koliko ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U prvom delu dana ste obuzeti razmišljanjima, zabrinuti i pomalo statični. Situacija se brzo menja, jer shvatate da možete pokrenuti i rešiti neka pitanja. Odličan trenutak da se aktivirate prema osobi koja vas privlači. Dobra komunikacija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas vas situacije vuku na različite strane i ne znate čemu da date prioritet. Pokušavate da usaglasite obaveze i da se organizujete. Pojedini mogu biti zabrinuti zbog loše komunikacije sa voljenom osobom i truditi se da joj posvete više pažnje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.