dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.07.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vesti na sve strane – vesti o poslu, vesti o novcu. Možete razmišljati da li se to baš vama događa, ali brzo ćete se opustiti i shvatiti da možete da se radujete jer informacije nisu loše. Ovaj dan može doneti prekretnicu u emotivnim dešavanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Koliko god sam početak i jutro mogu delovati statično, a vi ne u baš nekom bajnom raspoloženju, i sami ćete videti kako će se brzo stvari promeniti. Sve vezano za posao i materijalno donosi vam nove vesti. U emotivnom delu – iznenađenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I današnji dan je dosta podsticajan za vas. Možda to neće izgledati na samom njegovom početku, pogotovo ako vam nadređeni skrene pažnju na neku grešku, ali ostatak dana donosi zanimljive vesti a i vrlo podsticajna dešavanja na polju ljubavi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako vas podsete da ste zanemarili neku obavezu, ne padajte odmah. Ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje, pošto današnji dan ima i neke lepe stvari za vas. Emotivni segment je u velikom usponu i ovde može biti prijatnih iznenađenja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako će ispasti da morate da posvećujete pažnju poslovnom segmentu, ono što vam je danas ipak prioritet jeste samo i isključivo vezano za ljubav. Drugima delujete hladnokrvno, dok ste iznutra jako uznemireni. Nekog ne možete da izbacite iz glave.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Morate više da se posvetite prioritetima, a oni ne moraju biti vezani za posao. Neke porodične obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena, pa će neki od vas izabrati da uzmu slobodan dan. Možete naleteti na nekog koga odavno niste videli.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možete smatrati da vam neko prećutkuje neke stvari, ali ne želite da insistirate i pustićete da sve ide svojim tokom. Vaše emotivne težnje danas mogu biti ostvarene kroz susret ili jaku komunikaciju sa osobom koju pokušavate da približite sebi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možete misliti da vam je neka prilika iskliznula iz ruku i osećati se u prvom delu dana loše. Međutim, vrlo brzo ćete shvatiti da šanse još uvek postoje i bacićete se na posao. Aktivni ste u emotivnom segmentu i pružate partneru pažnju koja mu je potrebna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas imate dobar predosećaj po svim poslovnim pitanjima. Nekako uspevate da prepoznate šta je dobro i podsticajno za vas, a da nepotrebno odbacite. Možete biti preosetljivi po emotivnim pitanjima i lako reagovati na partnerove reči.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas možete imati ozbiljan razgovor sa nadređenim ili nekim koga smatrate autoritetom. Ozbiljan razgovor koji vam daje nadu da ćete uskoro napraviti odlučujući zaokret u karijeri. U emotivnom segmentu možete biti malo povučeni i ćutljivi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neko vam šalje pomešane signale, ili vi ne uspevate da shvatite poruku. Čas mislite da će vam ova osoba pomoći, čas sumnjate u nju i ne verujete ničemu što govori. Pustite da se malo stvari slegnu. Zbunjenost partnerovim ponašanjem.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne volite da drugi vide šta se dešava u vama, ali svoje reakcije danas teško uspevate da kontrolišete. Doduše, samo vi mislite da je svima oko vas sve jasno, drugima izgledate kao da vas je teško pročitati. Jaka romantika, potreba da budete sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za kajganu sa ribom
Prethodni artikal
KAJGANA SA RIBOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.