The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom ovog dana situacije će same od sebe iskakati potpuno neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Pripremite se na iznenadne promene koje ne moraju automatski biti loše. Voljena osoba će vas blago iznervirati svojim postupcima....

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Žurite da završite poslovni dogovor, ali čini mi se da ćete konačnu realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju dobrih vesti, ali informacije nikako ne dolaze do vas. Ako se malo opustite u odnosu sa voljenom osobom, možete imati neke lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima za završetak. Kako ćete vi uspeti da odradite sve ono što je pred vama – to samo vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda podboli svojim izjavama – pokušajte da ovo danas ispravite.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Neprijatna komunikacija sa poslovnim saradnikom ili nadređenom osobom. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali smatram da nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“ brže nego što mislite. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nesigurni ste koliko su neki ljudi zaista na vašoj strani. Možda se zaista neko i dogovara iza vaših leđa, ali je moguće i da neke stvari malo preuveličavate. Previše se opterećujete, dajte vremena vremenu da se neke situacije raščiste. Intenzivno razmišljanje o nekome ko je zauzet.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Informacije vas „napadaju“ sa svih strana i više niste sigurni šta je od toga tačno, a šta nije. Takođe, možete se danas pogubiti u poslovnim obavezama, pa bi bilo dobro da napravite plan rada. Voljena osoba vas opterećuje jednim te istim pričama. Ipak, niste u fazonu za rasprave...

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadali ste se dobijanju nekog posla ili projekta i moguće je da nećete biti zadovoljni odvijanjem situacija u ovom trenutku. Ne brzajte sa zaključcima, još postoji šansa za vas. U dosta ste emotivnom raspoloženju ali nisam sigurna da su vaše želje sada moguće….

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nekih zanimljivih dogovora danas može biti, ali mislim da to nije ono što ste očekivali. Moguće je da će zarada od tog posla biti mala u odnosu na količinu vremena koju ste uložili. Savršeno vreme za priču sa voljenom osobom. Možda je pravi trenutak da svoj odnos vratite u mirnije vode...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako ste izašli iz napornih situacija sa poslovnim saradnicima, i dalje je prisutno veliko nezadovoljstvo trenutnim dešavanjima. Niste u ovom momentu spremni da popustite pod tuđim pritiscima. Neophodno je da voljena osoba i vi sednete i otvoreno porazgovarate o problemima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako vam današnji dan donosi dosta stresa i užurbanosti, ipak ćete uspeti da ostvarite ono što ste isplanirali. Ovaj vam period može doneti početak jedne bitnije poslovne saradnje. Nešto nervozniji odnosi u porodičnom, bračnom okruženju. Ipak, stvari se lako mogu srediti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još uvek vas neke situacije sa kolegama ili saradnicima nerviraju i teško se kontrolišete. Najradije biste otvoreno rekli sve što imate, ali niste sigurni da li je ovo pravo vreme za tako nešto. Dobro je što sada umete da povučete ručnu kočnicu. Primenite ovo i u svojim emotivnim relacijama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Jedna poslovna šansa će se dosta neočekivano otvoriti i morate biti spremni da brzo reagujete. Istina je da bi vam ovaj posao oduzeo dosta vremena, ali bi zato finansijska korist bila dobra. Potrebno vam je više opuštanja i odmaranja. Ako vam se i voljena osoba pridruži – to će biti odlično!

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: