dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Budite strpljiviji I oprezniji u poslovnim partnerstvima I kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost I nervoza. U emotivnom segmentu – ne razumete ponašanja partnera I teško nalazite zajednički jezik.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vrlo ste nemirni I napeti, pa možete biti previše impulsivni I na taj način pokvariti dogovore, ali I odnos sa kolegama. Pokušajte da budete mirni I razložni. Dan koji je kao stvoren za avanturu, za dizanje na emotivnom planu. Ipak, mnogo bolje će funkcionisati neobavezni odnosi….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali I po svim finansijskim pitanjima moraju biti jako izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja I investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Nema razloga da budete skromni, ovo je u najvećoj meri vaša zasluga. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada na izlazak.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete vrlo aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati – stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nestrpljivi ste po nekim pitanjima i želite da što pre pokrenete njihovo rešavanje. Danas možete dosta toga završiti, samo povedite računa da ne pritiskate previše one sa kojima sarađujete. U emotivnom segmentu – lako dolazite do rešenja sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Rešili ste da stavite tačku na neke stvari i da se danas okrenete isključivo ka onome od čega vidite korist. Trudićete se da nadoknadite zaostatke koje vučete u jednom projektu duže vreme. Emotivno – našli ste neko smirenje i čekate pravi momenat za pokretanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas lako dolazite do bilo kakve vrste dogovora u poslovnom segmentu, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Naglašeno polje karijere, pozicije, ali i kontakata sa autoritetima upozorava Jarčeve na nešto veći oprez. iako vam se možda neke situacije neće dopasti, svoje primedbe recite na lepši i „mekši“ način. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim predlogom za susret.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Potrebno je da povučete ručnu kočnicu u nekim situacijama. Suviše ste brzopleti i burno reagujete na sve, pa možete stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nemate velikog uticaja na okolnosti koje se dešavaju u poslovnom segmentu, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 12.07.2020.