dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.08.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Istraživaćete i pokušavati da dođete do informacija koje su vam bitne za projekt oko koga ste angažovani. Dan je dobar da otkrijete nešto što se skriva od vas. Možda ćete biti iznenađeni zbog manipulacije od strane kolege. U kontaktu sa dragom osobom impulsivnost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Muči vas problematika koju ćete pokušavati da razrešite, ali nisam sigurna da ćete biti zadovoljni rezultatima. Ostvarenje ovoga smatrate izazovom i spremni ste da se aktivirate. U komunikaciji sa partnerom danas može provejavati obostrana ljubomora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Koliko god pokušavali da odradite obaveze, mora se priznati da niste baš u najpodsticajnijem raspoloženju. Radije biste se povukli iz dešavanja i uzeli malo vremena samo za sebe. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali smatrate da nije vreme da napravite prvi korak.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vama se otvara poslovna mogućnost preko prijatelja ili kolege. U svakom slučaju bi ovo trebalo iskoristiti, pošto obećava brzu zaradu. U hedonističkom ste raspoloženju, pa ćete najradije uživati sa voljenom osobom i prepustiti se ljubavi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Do vas stižu vesti o odlaganju sastanka ili dogovora oko koga ste se pripremali. Umesto ovoga, bacite se na papirologiju koja odavno čeka da bude završena. Planirate susret sa nekim koga ste nedavno upoznali i nemate razloga da propustite današnji dan.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Devicama se danas lako može osmehnuti sreća, pa će dobiti informacije o poslovnom putovanju. Pojedini će se čak i danas aktivirati u tom smislu. Energija je u porastu i potrebno vam je da sa voljenom osobom provedete popodne ili veče.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko od nadređenih će razgovarati sa vama o projektu koji ste pokrenuli. Nema potrebe da zazirete, imate više nego dovoljno argumenata i ubedljivosti, da biste dobili podršku koja vam je potrebna. Danas budite malo tolerantniji prema partneru, nervozan je.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dogovarate razgovore i susrete i ceo dan ćete provesti u pokretu, ako ne fizičkom, a ono mentalnom. Ovo je podsticajno vreme i pravi trenutak da pokrenete pitanja koja vas muče. Budite spremni da otvorenije pokažete naklonost prema nekom ko vam je simpatičan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Računajte na mnogo obaveza, ali se potrudite da ih završite što pre i ne ostavljajte ništa za sutra. Pored ovoga, neophodno je da pokrenete priču sa saradnikom koji vam je bitan ili da makar zakažete susret za neki od narednih dana. Dobra komunikacija sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Čini vam se da su se sve obaveze natovarile na vas. Ne znate na koju ćete pre stranu, ali pokušavate da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Nemojte se obazirati na povremene distrakcije od strane kolega i saradnika. Umor preovladava u drugom delu dana.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas pamet u glavu i ne brzajte ni u kakvim odlukama. To se može pokazati kao loš potez. Takođe, ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta. U emotivnim relacijama ne nastupajte nervozno, bolje je da se ne vidite sa partnerom, nego da isprovocirate svađu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mislićete da možete da se oslonite na nekog, ali ispašće da ste se radovali bez razloga. Obećani posao ili dogovor lako se može izjaloviti. Vi ste u mutnom raspoloženju pa nećete biti baš najbolje volje pri susretu sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA ČEŠKI GULAŠ I KNEDLIKI
Prethodni artikal
ČEŠKI GULAŠ I KNEDLIKI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.