dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.09.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vam može biti ponuđena poslovna saradnja. Možda ova ponuda i nije san snova, ali je trenutno najbolja prilika za vas. Prihvatite, nećete se pokajati, tek će vreme pokazati sve kvalitete ove ponude. Jaka potreba za sigurnošću u emotivnim odnosima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas je naglašena potreba za isticanjem i većom aktivnošću. Ne odustajte od onoga što ste isplanirali. Voljena osoba vas može podsetiti na obećanje koje ste joj dali. Pravi je trenutak i da ga ispunite. Nema razloga za nesigurnost koja se povremeno javlja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ciljeve koje ste postavili i isplanirali sada možete početi i da ostvarujete. Nećete se zadovoljiti polovičnim rezultatima. Novi emotivni podsticaj daje vam snagu i donosi dobro raspoloženje. Nadate se skorom susretu sa ovom osobom. Stoji vam zanimljiva komunikacija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Da biste danas završili sve što ste planirali, biće vam potrebna bolja organizacija nego inače. Možda je najbolje da odredite ono što je prioritetno i krenete od toga. Neko vas može iznenaditi promenom ponašanja I jačom aktivacijom prema vama. Zainteresovani ste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Posvećujete previše pažnje nebitnim sitnicama a ne fokusirate se na ono što je zaista važno u poslovnom segmentu. Samo ćete sebi nepotrebno nabaciti više posla. Iako neko ne reaguje na vaše pokušaje, niste spremni tek tako da odustanete od ove osobe.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Biće vam potrebna veća organizovanost i brzina da biste mogli da završite sve ono što ste započeli. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Voljena osoba smatra da preterujete u nekim svojim zahtevima. Više je nego verovatno da je u pravu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Odličan dan u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Aktivirajte se oko svega što vam je važno, jer danas možete ostvariti značajniji progres. Nemojte biti iznenađeni ukoliko upoznate osobu koja će na vas ostaviti utisak. Ukoliko ste zauzeti – mogućnosti za raspravu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ne sviđa vam se što nikako ne možete da kontrolišete situacije u poslovnom segmentu. Svesni ste da pojedine kolege zabušavaju i prebacuju deo obaveza na vas. Trudite se da i u ovakvim uslovima funkcionišete na najbolji način. Zabrinuti ste zbog emotivnog partnera.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a imate utisak da kolege neke stvari i ne žele da dele sa vama. Ne zaključujte na prečac, moguće je da ne razmišljate na pravi način. Ukoliko ste u lošijem odnosu sa partnerom, danas će se pokazati razlike u razmišljanju između vas dvoje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neka sitnija razmimoilaženja su moguća u odnosu sa saradnicima, ali ovo ne bi trebalo da vam donese veći problem. Procenite sami kako ćete odreagovati. Najsrećniji ste kada vidite zadovoljstvo i osmeh na licu osobe koju simpatišete i trudićete se da je odobrovoljite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste da su se neke situacije okrenule u vašu korist i osećate se više nego dobro. Sve funkcioniše baš po vašim planovima. Pozitivna inspiracija i za neke nove poduhvate. Osobu koju priželjkujete pokušavate da očarate i zavedete. Druga strana reaguje na vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete povući značajnije poteze čije biste rezultate trebali da vidite odmah. Promena u vašem pristupu nateraće neke od najbližih kolega da se zamisle. Pokušavate da iščačkate partnerovo raspoloženje po nekim pitanjima. Nećete odustati tek tako lako.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.