The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza i napetost u prvom delu dana i postoji opasnost od izbrzanih delovanja, ali i zaključaka. Možete biti nefokusirani, sa dosta lošom koncentracijom. Popodne i veče vam donose smirivanje unutrašnje tenzije i lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ponuda koju budete dobili u isto vreme vam donosi pozitivan nemir, ali čini i da se osećate usplahireno i nesigurno. Ipak, svakako bi vredelo razmisliti o njoj, mada ako je ikako moguće – uzmite makar par sati da o njoj odlučite. Naglašeni flert, čak postoje mogućnosti i za ljubavni susret, avanturu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dosta razmišljate o jednoj situaciji i pokušavate da odredite kako da postupite. Neko će od vas tražiti da se konačno odlučite po određenom pitanju. Mogućnosti da na brzinu sklopite poslovni dogovor. Odličan kontakt sa emotivnim partnerom, vrlo inspirativna komunikacija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vi ste danas u odličnom raspoloženju, ali vam jako smetaju provokacije i nepravilnosti kod drugih, pa je lako moguće da će se dogoditi sitnije trzavice sa kolegama. Iskoristite konstruktivno dobru energiju koju imate, ne rasipajte je na rasprave i svađe. S malo dobre volje – odličan odnos sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlične vesti u drugom delu dana dolaze do vas. Moguće je da ćete konačno dobiti potvrdu situacija ili  dešavanja koja već dugo čekate. Dobro raspoloženje sada je lako preneti i u emotivne relacije. Pojedinim Lavovima danas se mogu otvoriti vrlo zanimljivi kontakti sa suprotnim polom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan kada možete mnogo toga završiti i postići u poslovnom segmentu, ali je njegova energija pomalo prenaporna za vas. Imaćete povremene napade nervoze, pa bi bilo dobro da kontrolišete impulsivnost. Prijaće vam druženje sa prijateljima u popodnevnim i večernjim satima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dosta povoljne vesti dolaze do vas, ali ste vi previše okupirani razmišljanjima i zabrinutošću da biste mogli da se obradujete...Trudite se da se uklopite sa nekim ljudima, ali vam to danas teško polazi za rukom. Velika emotivna zainteresovanost i razmišljanje o osobi koja vam se dopada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Buran dan u poslovnom segmentu. Stoji nerviranje i stres, ali i vaša velika rešenost da privedete kraju ono što ste započeli. Fokusirajte se na one zadatke koji su vam prioritetni. Nedefinisanost u emotivnom segmentu – velika želja i potreba za nekim, ali je diskutabilno ostvarenje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta veliki problemi se danas postavljaju pred vas, ali ćete i pored zabrinutosti i nesigurnosti, težiti tome da prevaziđete okolnosti koje trenutno nisu na vašoj strani. Neočekivani događaji sa emotivnim partnerom – pokušajte da se ne nervirate i da ne reagujete burno prema voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Velika prilika da napravite povoljan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Postojaće nesigurnost do poslednjeg momenta, ali okolnosti su na vašoj strani – ne odustajte! Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe – neki uzbudljivi i divni momenti tokom večeri.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Definitivno će vam biti potrebna pomoć od strane kolega da biste završili neke poslovne situacije. Ne ustručavajte se, zamolite i pitajte. Voljenu osobu možete iznenaditi svojim razmišljanjima ili predlozima. Moguće je novo poznanstvo ili zanimljiv susret koji će vam uzburkati misli.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nervira vas jer vam se čini da na neke situacije u poslovnom segmentu ne možete uticati. Džabe je što ćete biti ljuti na sve sa kojima dođete u kontakt – pokušajte na malo drugačiji način....Nestrpljivost je prisutna i u emotivnom segmentu, možete se nervirati jer ne dobijate ono što želite.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: