dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.11.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste u boljem raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju jedan obimniji posao ili obavezu. Lepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju. Prihvatite, ovo može biti zanimljivo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke stvari ste uspeli da „složite“ i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Veliki planovi, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Samo se bolje organizujte. Planirate sa partnerom neko kraće putovanje u skorije vreme.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete imati pomoć posrednika po jednom pitanju. Situacija se rešila na mnogo bolji način od očekivanog. Ipak, ne zatrčavajte se – dosta toga još treba dogovoriti. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još uvek treba rešiti sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati „na blic“. Mogućnosti zanimljivih razgovora sa njom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam nikako ne odgovara da budete statični, pa ćete se u velikoj meri angažovati oko svega što vam je prioritet. Vrlo podsticajan dan pred vama – bićete zadovoljni ishodom. Otvoreno pokazujete svoje simpatije prema nekom. Druga strana vam uzvraća istom merom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uspeli ste danas da konačno pohvatate sve konce dešavanja i da rešite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planiranog je sporo, ali izvesno. Danas sledi zanimljivo novo poznanstvo, vrlo verovatno preko prijatelja. Sa ovom osobom ćete odmah uspostaviti pravu komunikaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke podsticajne promene se dešavaju u vašem poslovnom okruženju i vi vrlo pozitivno reagujete na njih. Odgovara vam što je danas tempo na poslu nešto brži, lako se snalazite i sve završavate na vreme. Odličan je trenutak da ostavite dobar prvi utisak na ljude koje upoznajete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Gomila obaveza je pred vama i pokušavaćete da ih nekako uskladite. Možda će vam sam početak dana biti naporniji, ali ćete vrlo brzo uhvatiti ritam. Preko posla ide izuzetno zanimljiva komunikacija sa osobom koja je otvorena, duhovita i baš u vašem fazonu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je odličan trenutak za sve ono što ste planirali ili što morate završiti. Ne dozvolite da vam povremeno mračno raspoloženje pokvari momente kad se možete dodatno istaći u poslovnom segmentu. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svesni ste i sami da danas obavljanje poslovnih obaveza ide lakše i bez zastoja. Taman možete da ugrabite više vremena i odradite i nešto što je lično za vas. Takođe – usmerite se na kontakt sa voljenom osobom – druga strana jedva čeka na vašu inicijativu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

DrageVodolije, hvatajte „niski start“ od ranog jutra i spremite se na jedan dan koji će biti pun dešavanja, ali i dobrog raspoloženja i pravih momenata da se pokažete. Ne sedite, bacite se na posao, uradićete tri puta više od onoga što mislite da možete. Sve vam se danas otvara sa lakoćom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne kunjajte, ne spavajte na poslu i ne razmišljajte previše. Dan koji je pred vama morate iskoristiti i biti u pokretu jer vas čekaju odlični poslovni momenti. Vreme je i za komunikaciju sa voljenom osobom, makar tokom ovog dana sve će između vas dvoje biti baš kako treba.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.