dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 21.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Već od prepodnevnih časova naći ćete se zatrpani obavezama koje ne možete da odložite.Sve ono što budete radili zahteva veliku koncentraciju i strpljenje. Voljena osoba je okrenuta svojim interesima i ne može da vam pruži potrebnu podršku.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta situacija ide vam u korist, ali samo ako se maksimalno odgovorno posvetite svojim prioritetima u poslovnom segmentu. Ne brzajte, mogućnosti za propuste postoje. Opušteniji kontakt sa voljenom osobom ili simpatijom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Budite spremni da se prilagođavate. Pratite šta se dešava u radnoj sredini, spremni da odreagujete. Preispitujete ponašanja saradnika. U emotivnom segmentu postoji nesklad između želja I onoga što se trenutno dešava u realnosti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moguće je da ćete na početku radnog dana biti statičniji, ali kako sati budu odmicali, razmrdaćete se I lakše hvatati korak sa dešavanjima. Bacite akcenat na komunikaciju sa voljenom osobom, potrebno je da razgovarate o pitanjima koja vas oboje muče.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Blago nezadovoljstvo odnosom pojedinih kolega prema vama. Osećate pritisak da završite sve obaveze, a trenutno se ne možete osloniti na pomoć od drugih. Sa emotivnim partnerom na lak način dolazite do kompromisa. Potreban je otvoren razgovor.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Brzo ćete uvideti da je dan ispunjeniji šansama nego što je to izgledalo na početku. Sklapanje ugovora ili dobijanje informacija koje ste duže očekivali. Sa nekim se lako uklapate I prija vam pažnja koju vam ova osoba pruža.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neke situacije možda ne idu u onom pravcu koji ste vi očekivali, ali još uvek smatrate da možete izvući najbolje iz svega. Dobra koncentracija I posvećenost obavezama. Emotivni partner je nešto nervozniji – pokušajte da ga oraspoložite I psihički dignete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vi funkcionišete više nego dobro, ali će vam verovatno zasmetati stav kolega prema vama. Još uvek nećete reagovati, ali kumulišete nervozu. Raščistićete sve obaveze da biste uspeli da se uklopite oko susreta sa nekim ko vam je izazovan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda niste zadovoljni time kako se sve odvija u ovom trenutku. Smatrate da zaslužujete veće šanse ili da budete nagrađeni za svoj trud. U emotivnom segmentu – nemogućnost ostvarenja onoga što želite. Ako je u pitanju nova priča, moraćete da sačekate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Oni sa kojima sarađujete pokazuju vam koliko računaju na vas. Budite spremni da ova očekivanja opravdate, pogotovo što ćete morati da obavite zahtevnije poslovne zadatke. Osećate veliku ispunjenost u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uslovi dogovora koji ste sklopili vam ne odgovaraju u potpunosti, ali trenutno ne vidite način da ih više prilagodite sebi. Mogućnost za povećane troškove. U emotivnom odnosu se ne osećate dovoljno sigurno u ovom momentu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nerviraju vas ponašanja osoba sa kojima blisko sarađujete, ali ćete I pored toga ulagati trud da se ovo ne odrazi na vaše poslovne rezultate. Popodnevne sate iskoristite za kontakt sa prijateljima – mogli biste provesti izvrsne momente sa njima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.