dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan obavezno iskoristite za kontakte sa prijateljima, pogotovo onima koje niste videli duže vreme. Provešćete se odlično, bilo da izađete ili napravite neku kućnu varijantu druženja. Potreban vam je smeh i opuštenost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Razmišljate o svojim ciljevima, o tome šta ste postigli, a šta ne. Jednostavno, sabirate utiske i pokušavate da osmislite neki plan za dalje. Nemojte se u potpunosti uplesti u ono „šta bi bilo kad bi bilo“ – izađite – neki ljudi čekaju na vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U prvom delu dana ćete biti pomalo nestrpljivi, verovatno zato što niste uspeli da se dobro odmorite. Ostatak dana je više nego dobar, vreme je da se posvetite onim planovima i osobama koje ste do sada zapostavljali.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pravićete sitne promene u svom okruženju, kupiti neke lepe sitnice i truditi se da uredite svoj dom sa ljubavlju i pažnjom. Više ćete se posvetiti i odnosu sa članovima porodice ili emotivnim partnerom. Trudite se da sve funkcioniše kako treba.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vaša je pažnja danas u potpunosti usmerena na voljenu osobu. Verovatno ćete odlučiti da je nečim iznenadite, ili da zajedno iskoristite ovaj dan u nekim „akcijama“. Možete otići kod zajedničkih prijatelja ili izaći do tržnog centra ili obližnjeg restorana.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete se posvetiti sitnijim obavezama oko kuće ili oko članova porodice. Ništa preterano, čisto da malo potrošite svoje vreme. Na ovaj način se odmarate i opuštate. Vrlo dobar odnos sa voljenom osobom – mogućnost zajedničkog izlaska.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaša je pažnja u potpunosti usmerena na emotivnog partnera ili na osobu koja vam se dopada. Ukoliko je ovo drugo slučaj – sigurno je da možete ugovoriti susret koji mnogo obećava. Danas se mogu pokrenuti nove emotivne priče.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas će vam najviše prijati da vreme provedete kod kuće. Potrebno vam je opuštanje, potrebna vam je sigurnost i toplina koju samo vaš dom i ukućani mogu da vam pruže. Provešćete neke mirne momente, potpuno zadovoljni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vama kao da nije bilo dosta jurnjave u prethodnim danima, pa ste i danas rešili da vas ni u jednom momentu „ne drži mesto“. Susreti sa prijateljima, ali je moguć i sastanak sa osobom koja vam je privlačna. Odličan dan.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas samo želite da vas svi ostave na miru. Najradije biste ceo dan prespavali ili leškarili gledajući televizor ili slušajući muziku. Posvetite malo svog vremena i ukućanima i emotivnom partneru – nemojte se baš potpuno osamiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas očekujte veći priliv energije, zainteresovanost za društvenost ili izlazak sa prijateljima. Najbolje bi bilo da dan provedete van kuće, ukoliko je to moguće. Potrebno je da budete što više u pokretu i okruženi ljudima, jer se tako punite energijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Osećate se smireno i rasterećeno. Kao da su sve stvari došle na svoje mesto i vi možete da se malo opustite. Razmišljate o mnogim situacijama koje bar za sada stoje kao nerešene kod vas. Pokušaćete da sami sebi date odgovore na neka pitanja.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.