dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je kod vas moguća velika impulsivnost, ishitrenost, čak preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak, druženje. Ne sedite kod kuće.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su više nego dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme. Ne potencirajte na raščišćavanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se maksimalno dobro provedete.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Osećate se kao da ste dobili adrenalinsku inekciju. Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno u potpunosti bez inicijative i pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati. Dobar provod.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

I vi ste danas najviše raspoloženi za odmor, ali ste i dosta okupirani razmišljanjima o finansijskim pitanjima, pa nećete imati previše volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati – prijaće vam njeno prisustvo i angažovanost oko vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prvi deo dana je dosta interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi neki nepredvidivi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali dosta burne rasprave. Nemojte pokvariti ovako lep dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mnogo toga ste sebi danas dali kao zadatak, i verovatno ćete veći deo i uspeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promene planova, jer je moguće da će iskrsnuti situacija koja će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše – uživaćete u kontaktu sa jednom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ono što bi vam danas najviše odgovaralo jeste da provedete dan van kuće, u nekim zabavnim aktivnostima i provodu sa prijateljima i voljenom osobom. Imate jaku inicijativu i one koje volite možete iznenaditi odličnim predlozima i organizovanjem nekih prijatnih trenutaka.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Na kratko se možete naljutiti, jer je moguće da jedno obećanje vama dato neće moći da bude ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od strane voljene osobe, budite sigurni da će se potruditi da vam nadoknadi to što ste propustili. Ne budite previše zahtevni i nemojte se duriti bez preke potrebe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Za vas ovaj dan može biti više nego dobar i jedino što je potrebno jeste da ga provedete u pokretu, sa osobama koje su vam bliske. Nemojte se upuštati u neke veće ili impulsivne kupovine, jer ćete verovatno potrošiti sve do poslednjeg dinara. Emotivno se u potpunosti osećate srećno i ispunjeno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Možda ćete u prepodnevnim satima morati da obavite neke sitnije obaveze oko kuće ili da obavite neophodne kupovine, ali drugi deo dana nemojte dozvoliti da propadne tek tako. Nečiji predlog vas može „dići na noge lagane“. Stoji mogućnost dosta zanimljivog susreta. Ispunjenost.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 02.11.2020.