dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.03.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Posao I obaveze vas očekuju. Kao da je od ranog jutra sve stiglo na dnevni red, užurbano je I aktivno. Potražite pomoć, ima onih koji su zainteresovani da priteknu. U emotivnim relacijama stoje neke lepe pričice i lako flertovanje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ono čemu se danas posvetite, imate šanse da i ostvarite. Realno gledate na situacije i nećete ni pokušavati nešto za šta znate da je sada neizvodljivo. Odličan trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o bitnim stvarima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U ovom danu ćete se osećati kao da ste statični, umorni I rasejani. Možda bi bilo najbolje da se posvetite lakšim zadacima. Ili da jednostavno – iskulirate kod kuće. Potreban vam je fizički, ali i mentalni mir. I razumevanje od partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan je odličan da se posvetite jednom dogovoru, čak da promenite mišljenja i stavove druge strane svojim nastupom. Imate argumente da ostvarite uspešnu saradnju. U emotivnom delu ne hvatajte se za sitnice, sagledajte širu sliku.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

I vama su poslovni dogovori danas postavljeni više nego dobro. Dobro se pripremite, jer će vam ipak trebati dosta snage za celodnevnu komunikaciju. Sa nekim ko vam se dopada možete ugovoriti susret. Ili se samo dopisivati, dugo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vi ćete do nekih popodnevnih sati imati podsticaj da odradite sve ono što ste isplanirali. I komunikacija sa voljenom osobom će funkcionisati. Predvče ulazite u mutno i statično raspoloženje, kada bi bilo najbolje posvetiti se sebi i odmoriti se.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako ćete sve obaveze odraditi na vreme i kako treba, ipak vas u drugom delu dana prati zabrinutost i nesigurnost. Razmišljaćete da li ste propustili neki detalj koji vam je bitan. Veče je dobro za romantiku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate dosta posla, ali stići ćete i odradićete sve na vreme, iako vaše misli lutaju. Trebate da se vidite sa nekim i osećate uzbuđenje I nemir. Čini vam se da ste uspostavili pravu komunikaciju sa ovom osobom i da je trenutak za lepa dešavanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas vas pare hoće, naročito od privatnih poslova ili nekih dogovora sa prijateljima. Angažujte se, zaradite. Duži emotivni odnosi imaju jednu bitnu, prelomnu tačku. Razgovor koji će razrešiti mnogo toga i usmeriti vašu vezu na dalje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Brže morate reagovati na ponude koje budu dolazile do vas. Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i emocije. Slobodnima stoji sastanak u večernjim satima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Nemate razloga za zamišljenost, nemate razloga za preispitivanje. Videćete da ćete jedan deo onoga što vas muči uspeti da rešite tokom dana. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi i postoji šansa da uspostavite jaču komunikaciju sa njom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Promenljivo i nestabilno raspoloženje, i to sve više kako se dan bude bližio kraju. Potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas suštinski razume. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se pak posvetite nekim sitnim aktivnostima po kući.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA TZATZIKI SALATU
Prethodni artikal
TZATZIKI SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.