dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako će tokom ovog dana napetost prosto „visiti u vazduhu“ kada je poslovni segment u pitanju, ipak je ovo izuzetno povoljan trenutak u kojem možete napraviti značajne kontakte. Dobar odnos sa autoritetima, koji vas podržavaju. Odnos sa voljenom osobom postaje sve bolji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima će biti prisutni. U emotivnom segmentu  – tačno znate šta je ono što želite I u potpunosti ste posvećeni odnosu sa partnerom ili sa nekim ko vam je privlačan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas će biti prisutne promene u planovima, jer će malo toga funkcionisati na onaj način na koji biste vi to želeli. Pripremite se za prepreke i blokade u odnosu sa sagovornicima. Ne pokrećite teške teme u komunikaciji sa voljenom osobom. Samo uživajte u susretu sa njom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan je momenat da završite sa nekim poslovnim projektom ili obavezom. U kontaktu sa partnerima i sagovornicima sada možete voditi glavnu reč. Imate dovoljno samopouzdanja. Dan pred vama može vam doneti novo intenzivniji kontakt sa osobom koja vam je simpatija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ste nekako u raskoraku sa vremenom. Ili završavate u poslednjem trenutku ili ćete imati manja kašnjenja. Imate osećaj da se tempo dešavanja oko vas sve više ubrzava. Ne budite prezahtevni ili predominantni u kontaktu sa osobom koju volite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ne vidite neke stvari jasno I na pravi način, pa bi bilo najpametnije ne donositi zaključke naprečac ili bitne odluke. Bolje se usmerite na obaveze koje još uvek niste završili. Emotivni partner vam jako nedostaje i potrebno vam je njegovo prisustvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas dolazite u kontakt sa ljudima koji vas non stop požuruju ili koje nikako ne uspevate da „uhvatite“ makar na par minuta da biste se dogovorili sa njima oko nastavka rada. Trudite se, ali imate osećaj da vam situacija izmiče iz ruku. U emotivnom segmentu – rasterećenje i veća bliskost sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Današnji dan vam u potpunosti ide na ruku, iako ćete morati da na brzinu završavate neke stvari, za koje ste smatrali da imate dovoljno vremena. Ipak, ovo vas neće poremetiti niti uticati na kvalitet vašeg rada. Emotivni partner se trudi oko vas, što vam izuzetno prija i godi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Priveli ste kraju nešto što vas je dosta opterećivalo i osećate iscrpljenost, ali i veliko zadovoljstvo što možete da stavite tačku na ovo i okrenete se drugim obavezama. Smatrate da voljena osoba preteruje po nekim pitanjima i pokušavate da joj skrenete pažnju na to.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U pravom ste „radnom raspoloženju“ od ranog jutra. Ništa vam nije teško, a i okolnosti vam idu na ruku i pomažu da brže dođete do ostvarenja i rezultata. Dobri odnosi u kolektivu. Čeznete za više vremena sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se opustite i rasteretite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Uspevate da uhvatite pravi tempo od samog početka rada. Neke interesantne informacije donose vam poboljšanje raspoloženja i veći elan prilikom obavljanja dnevnih aktivnosti. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – vratićete se na neke „stare teme“.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Itekako vam prija podrška ili pomoć osobe koju doživljavate kao autoritet ili kao nekoga ko drži znanje “u malom prstu”. Drago vam je što ste se pred nekim ljudima pokazali kao odgovorna I vredna osoba. Intenzivan kontakt sa nekim ko vam je vrlo drag.  

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Sledeći artikal
RAHVANIJA SA GRIZOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 27.07.2020.