dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Definitivno vas čekaju problemi u poslovnom okruženju i sa saradnicima, ali je isto tako sigurno da ćete imati više nego dobru volju i da ih rešite. Ako se na pravi način postavite prema partneru, brže ćete rešiti trenutnu napetost.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U dobrom ste raspoloženju i prijaće vam atmosfera na poslu. Sve je užurbano, ali vi uspevate da se dobro snađete. Možda ćete  teže moći da se dogovorite sa emotivnim partnerom oko  planova, vi bi na jednu, on na drugu stranu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pred vama se otvara mogućnost poslovne promene koju nadređeni najavljuju. Niste sigurni da li da poverujete u obećanja. Jaka emotivna inspiracija pa ćete umeti da na pravi način pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Moguće je da ćete biti iznervirani zbog promena koje saradnici pokušavaju da unesu u dogovor. Nema razloga za sukobe, napravite kompromisno rešenje. Zamišljeni ste i nesigurni, želite da pokrenete komunikaciju sa jednom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ovo definitivno nije pravi dan da se donose značajnije odluke. Niste objektivni I možete pogrešiti. Sa nadređenima imate lošu komunikaciju I nerazumevanje. Možete sumnjati u voljenu osobu I biti nesigurni u njena osećanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas su mogući veći neplanirani troškovi. Niste zadovoljni odnosom starijih kolega prema vama. Međugeneracijski sukob. Nećete se libiti da pokažete nezadovoljstvo emotvinom partneru povodom nekih njegovih postupaka.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas vam se može ponuditi dobra poslovna prilika. Spremni ste da se aktivirate i svaki izazov sada samo predstavlja podsticaj za vas. Tako ćete reagovati i u emotivnom segmentu gde vas očekuje par interesantnih poznanstava.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Konkurencija će se aktivirati i budite spremni da čujete i stvari koje vam ne prijaju. Umećete da odgovorite istom merom, ali to neće popraviti loše odnose. Imate osećaj da u emotivnom segmentu ništa ne ide po vašim željama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Stalo vam je da završite posao koji ste otpočeli i spremni ste da preuzmete i dodatni deo obaveza na sebe. Ne forsirajte se, čuvajte energiju. Imate osnove za dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Sredite neku problematiku.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vrlo je sigurno da možete napraviti značajne pomake u poslovnom segmentu, naročito u novim saradnjama. Imate dobar plan i pridržavate ga se. Sviđaju vam se neka simpatična podbadanja sa osobom koja vas interesuje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ubrzaćete tempo da biste sve obaveze završili na vreme. Vodite računa da vas greške ne vrate na početak. Još jedan dobar dan za flertovanje, ali i za komunikaciju u vezi bitnih pitanja sa voljenom osobom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pitate se koliko možete da nekim ljudima verujete u ovom trenutku. U razgovoru sa nadređenim iznećete svoje sumnje. Čini vam se da voljena osoba izbegava neka pitanja. Nećete tek tako lako odustati da saznate što vas interesuje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
JOGURTNI KOLAČ DA DECU

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.