dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Potrebno je više mudrosti, planiranja, razmišljanja. Ne žurite, da ne biste svoje šanse za uspeh umanjili. Moguće je da ćete morati da pristanete i na neka kompromisna rešenja. U odnosu sa voljenom osobom pokažite više tolerancije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neki propusti koje ste napravili u proteklom periodu, danas mogu izaći na videlo. Sagledajte ovo sa svih strana I spremite se da adekvatno odreagujete. Sve se može ispraviti. U emotivnom segmentu ne potencirajte na nekim teškim temama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možda previše očekujete od nekih situacija tokom današnjeg dana. Pokušajte da realnije I racionalnije sagledate okolnosti u kojima ste, da se ne biste razočarali. Možete biti neprijatno iznenađeni promenama planova od strane voljene osobe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Potrebno je da budete praktični, racionalni, spremni na kompromis. Jedino na taj način ćete uspeti da se izborite sa okolnostima koje vam se nameću od strane kolega ili saradnika. Nezadovoljstvo dešavanjima u vašem emotivnom životu raste.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Za vas je najbolje da budete usmereni na lične obaveze I da ne obraćate pažnju na to što se dešava u okruženju. Izbegavajte da stajete na bilo čiju stranu, ukoliko dođe do trzavica. Ono što želite u kontaktu sa jednom osobom, danas se verovatno neće ostvariti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate osećaj da su se okolnosti u poslovnom segmentu urotile protiv vas. Taman završite sa jednim « frontom », već se otvara sledeći kojem morate da posvetite punu pažnju. Budite tolerantni kada je kontakt sa partnerom, ali i članovima porodice u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Moguće je da ćete morati da zatražite pomoć ili uslugu od strane osobe koja je prilično teška ili sa kojom ne želite da imate mnogo dodirnih tačaka. Stavite svoje interese na prvo mesto. Nestrpljenje jača kada je odnos sa jednom osobom u pitanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Drugi ljudi vas danas koče, otežavaju vam situaciju. Neko vas može ostaviti na cedilu, da se sami snalazite kako znate I umete. Dosta nerviranja, stresa I napetosti je prisutno. Emotivno – potrebno je više usklađivanja sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ne možete raditi stvari na svoj način, jer su okolnosti takve, da vas teraju da se ubrzate I aktivirate. Neko vam može uputiti kritiku zbog sporosti ili nemarnosti. Opterećeni ste ljubavnim greškama iz prošlosti. Kajete se zbog situacija koje ste propustili.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pred vama je more obaveza, za koje ne znam kako ćete uspeti da završite. Ovo je varijanta – sve u minut do dvanaest I u poslednjem trenutku. Zbog nekih situacija se osećate u grču. Ne možete da se opustite u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Želite da radite stvari na svoj način, ali ne nalazite na razumevanje od strane saradnika. Ipak, I dalje ćete tvrdoglavo pokušavati da isterate svoje. Dan je dobar za emotivne kontakte, ali kao da nećete moći u potpunosti da se opustite. Neke situacije vas koče.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Očekujte više aktivnosti po pitanju finansija. Neke materijalne šanse će vam se lakše otvarati. Tokom ovog dana usmereni ste na lične poslovne interese. Emotivno – I pored korektnog odnosa sa partnerom, niste zadovoljni.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KREM KOCKE SA VANILOM
Prethodni artikal
KREM KOCKE SA VANILOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.