dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mnogo toga biste vi da promenite danas, ali i sami shvatate da to nije moguće. Dovoljno je da svojim ponašanjem ulepšate trenutke osobama koje su vam drage. Posvetite jedan deo vremena i sebi i svom voljenom biću.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Kao da se sve namešta u vašu korist, dogovori idu lako a ljudi vam izlaze u susret. Bićete povremeno malo nervozni zbog voljene osobe, ali nemate razloga – ona svojim ponašanjem samo pokušava da bude zabavna i da vas nasmeje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je odličan da ga podelite sa bliskim prijateljima. Možete voditi zanimljive razgovore, saznati značajne stvari, a u isto vreme pomoći jedni drugima što se neke vaše ili njihove problematike tiče. Uveče potražite mir u zagrljaju voljene osobe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Provešćete se dobro sa bliskim ljudima, ali i sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste emotivno sami – postoji šansa da danas budete meta jednog ili čak više udvarača. Malo ćete se brinuti što ste potrošili više nego što ste planirali.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Zaista volite svoju familiju i drago vam je kada možete da se okupite i provedete lepe trenutke zajedno. Ipak, danas biste više voleli da taj porodični termin traje malo kraće da biste vi mogli da odlutate tamo gde ste planirali. Neko društvance čeka.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ovaj dan ste rešili da posvetite svojim prijateljima. Vidi se da će svaki momenat biti ispunjen i da ćete trčati sa jednog mesta na drugo, trudeći se da ispoštujete dogovore. Ne preskačite voljenu soobu, jako će vam zameriti ako je zanemarite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Najlepše trenutke ovog dana želite da provedete sami, možda eventualno sa najboljom prijateljicom. Vreme je za sređivanje, za opuštanje, kupovinu. Isplanirali ste sve…samo nigde niste uglavili voljenu osobu. Nju ostavljamo za veče.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom celog dana će vam dešavanja donositi odlično raspoloženje i mogućnost da ostvarite sve ono što ste isplanirali, naročito na emotivnom planu. Inicirajte dogovor, napravite plan, pogotovo ako izlazite sa simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dan ćete provesti u krugu najbližih. Iako ćete biti dosta raspoloženi, povremeno ćete u glavi analizirati dešavanja iz prethodne nedelje, razmišljajući šta je ono što niste uradili kako treba i da li ste mogli da postignete više. Opustite se..

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Jako vam je bitno da sve funkcioniše i da sve ono što ste isplanirali bude uspešno. Danas vam slede kontakti sa prijateljima, moguće je da ćete biti na nekom društvenom okupljanju ili izlasku. Opustite se i uživajte u svakom trenutku.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vaše planove ćete verovatno samo vi uspeti da pohvatate, pošto ste na više strana obećali da ćete se pojaviti. Jedna osoba vas jako interesuje i svim silama ćete se truditi da je osvojite. Možete imati uspeha, samo se malo potrudite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Emotivni planovi su ono što će okupirati vaš raspored. Odlično ste raspoloženi, u onom najboljem, duhovitom i poletnom izdanju i želite da to svoje raspoloženje dodatno uvećate sa voljenom osobom. Odlični trenuci su pred vama.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.