dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tokom ovog dana izvesno je dobro raspoloženje i velika usmerenost na obaveze I odnos sa kolegama. Pokušajte da malo otupite svoju „oštricu“ kada je komunikacija u pitanju. Mogućnosti novčanih priliva. Emotivno – jačanje strasti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Bikovi mogu pokrenuti nove dogovore i saradnje. Vi ste u dobrom raspoloženju, znate šta želite i spremni ste da se posvetite obavezama. Tokom ovog dana očekujte korektan odnos sa drugima i dobro raspoloženje. Emotivno – ispunjenost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom ovog dana moguće je da ćete dobiti zaostalu isplatu koja dolazi baš u trenutku kada vam je najpotrebnija.  Lepe vesti ukoliko se bavite privatnim poslom. Ostavljate probleme iza sebe. Emotivno – razmišljate intenzivno o jednoj osobi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Izvesna je podrška od onih sa kojima sarađujete. Neka obećanja mogu biti ispunjena. Imate jaku energiju, spremnost i volju – iskoristite je, jer dan može biti izuzetno uspešan. Emotivno – komunikacija sa partnerom se popravlja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Najviše ćete biti usmereni na one poslovne obaveze koje niste uspeli da završite ili koje su vam do sada predstavljale problem. Bacite se na posao, možete završiti mnogo toga ! Emotivno – kontakt sa nekim preko posla.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Device bi danas trebale da se usmere na sve ono što im je suštinski bitno, jer mogu preokrenuti ili pak – pokrenuti neke situacije u svoju korist. Pokušajte da budete realni I praktični. Emotivno – kontakt sa osobom koja ne živi u vašem gradu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

 Više ćete pažnje posvetiti  onim poslovima i obavezama koje ste do sada zanemarivali ili gurali u drugi plan. Prvi deo dana je neuporedivo bolji, jer vam od popodneva sledi pad energije. Emotivno – vrlo promenljiva raspoloženja prema partneru.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pred Škorpijama je važan dan i nemojte dozvoliti da vam prođe samo u površnim razgovorima ili da budete usmereni samo na svoje zadovoljstvo. Bitno je da pokrenete neke poslovne priče, jer vam slede iznenađujuće pozitivni rezultati.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

 Neke bitne dogovore možete pokrenuti tokom današnjeg dana. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali pokušajte da se prilagodite. Dan je dobar i za sređivanje odnosa sa voljenom osobom ili članovima porodice.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pozicija tranzitnog Meseca danas pogoduje vašim planovima kada su poslovni dogovori i saradnje u pitanju. Imate dobre mogućnosti da preokrenete neke situacije u svoju korist. Emotivno – na partnerove napade odgovarate istom merom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dobar je trenutak da napravite neke promene ili da ih pokrenete. Polje poslovne svakodnevice je uzavrelo i očekujte brza dešavanja i mnogo aktivnosti. U emotivnom segmentu – pokušavate da otvorenije razgovarate sa partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Najaktuelniji su dogovori i jaki kontakti sa poslovnim partnerima. Uspećete da se uklopite u ono što se očekuje od vas. Mogućnosti za neke dodatne novčane prilive. Emotivno – imate lepu komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.