dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Mogli biste da ostvarite komunikaciju sa nekim koga jako dugo niste čuli niti videli.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Energija dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim i odgovornim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete mirne, ispunjene trenutke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste hladne glave I uspevate da smirite situacije u poslovnom segmentu. Dva puta merite, jednom secite – I to će se pokazati kao najbolji savet za vas. Iako će vas sve vući da ostanete kod kuće I da se odmorite, bilo bi šteta da ne izađete sa prijateljima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste strpljivi i spremni na prilagođavanje. Razgovor sa nadređenim može biti vrlo inspirativan. Osećate veliku privlačnost prema osobi koju ste skoro upoznali preko prijatelja. Zanimljiva komunikacija.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas želite da svoju energiju trošite samo na ono što je vama bitno, pa ćete sve druge stvari potiskivati I gurati u drugi plan. Imaćete solidan I korektan odnos sa šefovima. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da inicirate izlazak ili provod.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Danas možete na pravi način prići osobi koja vas privlači ili pak trezveno razgovarati sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas će vam biti teže da funkcionišete u poslovnom segmentu. Par iscrpljujućih dana je ostavilo trag, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. Ako možete – uzmite slobodan dan. U emotivnom segmentu – prijaće vam prisustvo voljene osobe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Stoji da ste očekivali da se neke stvari u poslovnom segmentu pokrenu i promene, ali dešavanja današnjeg dana vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Bićete više nego zadovoljni. U emotivnom segmentu – odličan kontakt sa simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtevnijim obavezama koje ste do sada odlagali. Jedna osoba vam vrlo jasno pokazuje koliko je zainteresovana za vas. Još uvek ne znate da li da tu napravite neki konkretniji potez.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Još jedan od dana koji može mnogo pomoći da se situacije u poslovnom segmentu dodatno pokrenu. Imate pravi pristup ka ljudima koji su vam poslovno bitni. Iznesite svoje predloge i mišljenja. U popodnevnim satima – mogućnost zanimljivog kontakta.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Energija ovog dana je suviše statična za vas, pa se nećete osećati baš podsticajno i spremni za neke velike akcije. Mnogo više će vam odgovarati da se povučete  ili da čak provedete ceo dan kod kuće. Teško je da će vas čak i vaši prijatelji izvući u neki izlazak.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas su sva partnerstva na dnevnom redu – bilo da su poslovna ili emotivna. Ne samo da ćete vi biti inicijator na ovim poljima, već će i druga strana takođe biti vrlo aktivna. Možete napraviti prave pomake u oba segmenta koja su vam bitna.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za super kolač sa grizom
Prethodni artikal
RAHVANIJA SA GRIZOM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.