dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Izuzetno ste motivisani, željni uspeha i situacije će se prilično lako otvarati pred vama. Komunikacija sa  saradnicima ide glatko i bez problema. Ove trenutke iskoristite i da pokrenete bitna pitanja sa voljenom osobom. Lak dogovor.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Inspirisani ste i nadahnuti. Raščistili ste ono što vam je bilo najbitnije i sa lakoćom obavljate dnevne obaveze. Dobar odnos sa partnerima i kolegama. Pokušavate da preko zajedničkih prijatelja nešto više saznate o osobi koja vas interesuje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Šta god da pokrenete – ostvarićete dobre rezultate i biti uspešni. Dobar je momenat i za dodatne zarade, a i u emotivnom segmentu bićete zadovoljni. Sa ushićenjem se prepuštate podsticajnoj komunikaciji sa osobom koja vas privlači.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda vam neke stvari i nisu po volji, ali nećete moći da se požalite na rezultate. Zato ne dozvolite da vas sitnice opterećuju i sputavaju. U drugom delu dana mogućnost pomirenja i dobre komunikacije sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Velika aktivacija poslovnih partnera. Druga strana je spremna da vam ponudi bolje uslove ili da vam da vrlo zanimljivu ponudu. O svemu ovome itekako vredi razmisliti. Emotivni partner menja raspoloženja, ali nekako uspevate da se uskladite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ćete imati par neugodnih situacija, ali sve ovo nije toliko strašno da ne biste mogli da rešite „u hodu“. Promenite stav prema osobama koje vas okružuju.  Prijatelje i provod stavljate na prvo mesto, ispred voljene osobe.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vrlo ste zadovoljni time kako ste rešili neke situacije sa saradnicima i sada možete da se opustite, jer sve teče bez problema. Vaši potezi jesu bili odlični, ali još uvek nije vreme da se opustite. Odličan trenutak za susret sa partnerom ili simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Uspeli ste da napravite bitan dogovor i očekujete da vam se ovo u kratkom roku i isplati. Dodatno angažovanje vam može napuniti novčanik. Sa voljenom osobom imate intenzivan odnos i spremni ste da pređete preko situacija iz prethodnih dana.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda se sa nekim primedbama ili zahtevima od strane saradnika ne slažete, ali ste svesni da morate da popustite i prilagodite se. Možda ste i svesni da niste fer u ponašanjima prema voljenoj osobi, ali to ne želite da priznate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Previše očekujete od kolega, pa nemojte biti razočarani ako ne ispune ono što ste ih zamolili. Prevaziđite ovo i nastavite dalje, ipak vas čekaju dosta dobri rezultati u poslovnom segmentu. Slaba komunikacija sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke informacije su vam unele pometnju i niste sigurni kako da reagujete. Nemojte dozvoliti da ovo promeni vaše planove. Pokušavate da ne pokažete koliko ste zainteresovani za nekog, ali vaše reči i postupci vas itekako odaju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U dosta ste boljem raspoloženju, mada još uvek niste spremni da pristanete na kompromise sa poslovnim partnerima. I sa voljenom osobom klackate – čas želite otvoren razgovor, čas se povlačite i izgovarate. Ni vama nije jasno šta želite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.