dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate se pomalo napeto u trenutnim okolnostima i čini vam se da se previše zahteva od vas, a da nadoknada za sve to nije zadovoljavajuća. Uspevate da se uzdržite i da nastavite da radite. Iskoristite popodne za odmor i za opuštanje, nije vreme za izlazak.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta povoljan dan kada je lako završiti mnogo stvari. Bez obzira da li radite ili vam je ovo slobodan dan, na dnevnom redu su obaveze, ako ne poslovne a ono lične prirode. Povremeno će se provlačiti nervoza, ali uglavnom će je potencirati drugi. Vas lično će danas biti jako teško iznervirati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Osećate priliv pozitivne energije i čini vam se da lakše izlazite na kraj sa nagomilanim poslom nego do sada. Kao da ste rešili da se nekim stvarima posvetite na drugačiji način i to odmah daje rezultate. Partner može biti iznenađen vašom inicijativom i raspoloženjem.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Niste spremni da obaveze stavite na prvo mesto, koliko god vam neko od kolega govorio da ih morate završiti. Radije ćete se okrenuti ličnim prioritetima, naročito kada je emotivni segment u pitanju. Ostvarili ste jednu zanimljivu komunikaciju i sada želite da je proširujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U poslednjem trenutku završavate posao i sada možete da odahnete. Skinuli ste veliku brigu sa vrata i drugi deo dana ćete iskoristiti da se posvetite svojim emotivnim potrebama. Tu zaista imate razloga da budete zadovoljni – neko ko vam se dopada vam posvećuje punu pažnju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Baš vam se nezgodno namestilo da tokom ovog dana morate da uradite više posla nego tokom cele prethodne nedelje. A taman ste mislili da ćete moći malo da se opustite. Nećete uspeti da sa voljenom osobom provedete onoliko vremena koliko ste planirali.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dosta nestabilno raspoloženje tokom celog dana. Pokušavate da svoju nervozu neutrališete time što ćete se posvetiti onome što volite da radite, hobiju ili kontaktu sa prijateljima, ali se ne osećate u potpunosti dobro. Nemojte svoju  nervozu prenositi u odnos sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokrenuli ste danas nešto što vas interesuje i osećate pozitivnu napetost. Moguće je da je u pitanju jedan tajni dogovor za posao, ali me ništa ne bi iznenadilo i da ova „tajnost“ bude vezana za emotivni segment. Pojedine Škorpije kuju planove kako da se vide sa nekim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas su vaše reakcije u neskladu sa situacijama. Previše burno i dramatično reagujete na nešto što realno gledano, nije vredno pomena. Nemojte kvariti kolegijalne odnose ovakvim ponašanjem. U emotivnom segmentu situacija ide na bolje, naročito u večernjim satima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Insistirate da neko ispuni ono što vam je obećao i nećete prihvatiti izgovore. Ukoliko je obećanje dato od strane kolege, imate potpuno pravo na nezadovoljstvo jer ste vi do sada bili korektni. Planovi vas i emotivnog partnera se danas ne podudaraju, usaglasite se nekako.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jednu finansijsku obavezu uspevate da završite tokom dana i sada možete da se opustite i odahnete. Napetost koju vučete iz prethodnih dana može se odraziti u kontaktu sa nekim ko vam je poslovno bitan. Pokušajte da smireno reagujete na provokacije od strane emotivnog partnera.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete odraditi neki posao u privatnoj režiji i odmah ostvariti finansijsku dobit. Sve izgleda više nego dobro, a vaše je raspoloženje takvo da imate želju da deo novca odmah i potrošite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. I vreme je da se malo opustite i zabavite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
BRZA LAZANJA SA SPANAĆEM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 20.06.2020.