The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno I evidentno u prepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite malo loptu i sačekajte drugi deo dana – vaše raspoloženje se popravlja i možete se posvetiti dragim ljudima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora nego inače. Kao da vas je prethodna sedmica I dešavanja u njoj u potpunosti iscedila I veći deo prepodneva ćete provesti ili u nekom leškarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje I vitalnost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom današnjeg dana dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete želeti da sa više osoba koje ste neopravdano zapostavili, ostvarite kontakt I vidite se. Jedna dosta naporna sedmica je za vama, pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske I napravite plan za dalje…

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici, koji su generalno mesto gde se vi opuštate I “punite” pozitivnom energijom. Ako uspete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite, jer ćete se provesti mnogo bolje nego što to očekujete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tokom ovog dana ste najviše posvećeni emotivnom partneru, mlađim članovima porodice, zabavi i prijateljima. Takođe, dobar je trenutak I za putovanje ili za pripreme za godišnji odmor. Kako dan bude odmicao, vaša će energija jačati I osećaćete se sve življe I raspoloženije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tokom ovog dana niste raspoloženi za neke susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati kod kuće, sa ukućanima. Međutim, ovo će funkcionisati samo u prvom delu dana, tamo negde u poslepodnevnim satima dobićete jedan zanimljiv poziv koji će vas naterati da se na brzinu spremite I izađete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tokom ovog dana najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli. Imali ste premalo vremena u prethodnom periodu I sada želite da to nadoknadite. Možda su vaši planovi ipak preuveličani, jer je malo verovatno da ćete moći da svima posvetite dovoljno pažnje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tokom ovog dana najviše će vam prijati odmaranje, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, vaša će se energija promeniti I osetićete podsticaj da izađete I provedete više vremena sa nekim ljudima koje ste možda malo I zapostavili.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tokom današnjeg dana najviše ste okrenuti odmoru, svojim ukućanima ili planovima sa prijateljima i društvom. Prijaće vam da provedete vreme I sa mlađim članovima porodice, jer se u njihovom društvu osećate opušteno I rasterećeno. Mogući su I lepi dogovori sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U ovom danu se dosta dobro osećate, raspoloženi ste i željni provoda. Međutim, izgleda mi da nećete uspeti da napravite dogovore koje ste priželjkivali, I uglavnom će se vaša pažnja fokusirati na članove porodice. Ako ništa drugo, makar ćete se dobro odmoriti I pripremiti za narednu sedmicu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tokom ovog dana dosta promenljivo raspoloženje i potreba za većim društvom. Možda ćete u prepodnevnim satima biti malo povučeni, ali ulaskom u popodne, aktivirate se I krećete u potragu za zabavom. Dobar je trenutak I za izlazak sa voljenom osobom, ili makar kraći izlet.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tokom ovog dana najradije ćete provesti vreme u kućnom okruženju, sa dragim ljudima, što će posebno biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, dobićete jednu jaču energiju I tada biste mogli da napravite I dogovor sa voljenom osobom.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: