dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas čeka mnogo akcije. Neke sitnice dolaze na svoje mesto, neki se problemi rešavaju I uglavnom ćete uspeti da svoje planove ostvarite. Nove mogućnosti za poslovne dogovore. Sa voljenom osobom se razumete bolje nego inače.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ćete uglavnom biti usmereni na sve ono što u proteklim danima niste rešili ili priveli kraju. Okupiraće vas obaveze I kontakti sa poslovnim partnerima I kolegama. Pažljivo pratite šta se dešava kod emotivnog partnera.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ste energični I potenciraćete na tome da se poslovi privedu kraju, ali I pokrenuti razgovore sa saradnicima. Vaše reči imaju težinu, zato vodite računa da nekoga ne uvredite nenamerno. Spremni ste da nastupite otvorenije prema simpatiji.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ponovo imate osećaj da možete kontrolisati dešavanja u poslovnom segmentu. Vaši pokušaji komunikacije sa ljudima koji su vam bitni, pokazaće se kao vrlo uspešni. U emotivnom segmentu – trudite se da se prilagodite voljenoj osobi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta se dobro snalazite u “brzim”situacijama koje će se postavljati ispred vas. Potrudite se samo da ne propustite detalje koji se mogu pokazati kao bitni. Nije još uvek vreme da napravite odlučniji korak prema osobi koja vas privlači.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uspevate da se snađete I u najkomplikovanijim situacijama. Verovatno ćete razgovarati sa dosta “teškim” ljudima, ali uspevate da se prilagodite njihovom načinu razmišljanja. Trenutno predstavljate podršku emotivnom partneru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste pomalo nestrpljivi I imate osećaj da vas prave prilike zaobilaze. Možete čak smatrati da su kolege trenutno u mnogo boljem položaju od vas. Emotivno – interesuje vas neko, ali se ustručavate da toj osobi to I pokažete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Bićete pozitivno iznenađeni razvojem dogovora. Očekivali ste da će sve ići dosta sporije i sa više komplikacija. U emotivnom segmentu – ponašate se pomalo nepredvidivo i partner ne može baš uvek da razume vaša ponašanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imate priliku da završite neke stvari koje ste propustili, I to na lakši način. Aktivirajte se I ne odlažite posao I obaveze za sutrašnji dan ili “neki drugi put”. Emotivno – ponekad imate osećaj da vas voljena osoba uopšte ne razume.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dobro raspoloženje I jake aktivnosti obeležiće današnji dan. Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke lakše nego inače. Vaše inicijative će se pokazati kao uspešne. Emotivno – zadovoljni ste komunikacijom sa partnerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Shvatate da morate da ubrzate tempo da biste priveli kraju poslove od kojih mnogo očekujete. Imate podršku od osoba iz svoje najbliže okoline. U emotivnom segmentu – potrebno je više razumevanja I međusobnog usklađivanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke nejasnoće I nedoumice su rešene I možete više pažnje posvetiti obavezama koje ste zapostavili. Dobar momenat da dogovorite poslovni sastanak ili razgovor. U emotivnom segmentu – prija vam komunikacija sa voljenom osobom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.