dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke poslovne situacije će se lako otvoriti pred vama. Dobri odnosi sa kolegama i saradnicima. U emotivnom segmentu lako nalazite zajednički jezik sa partnerom. Odličan dan da se ostvari novo poznanstvo ili za flertovanje I zabavu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Toliko ste puni samopouzdanja I dobrog raspoloženja, da ćete bez problema moći da se uhvatite u koštac sa obavezama koje ste do sada gurali na stranu. U emotivnom delu – odlične mogućnost za susret I dobru komunikaciju sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobar dan za komunikaciju, za dogovore, šarmantni ste I elokventni I lako uspostavljate kontakt sa saradnicima. Odlično za poslovne sastanke ili dogovore o putovanju.  Lako privlačite pažnju suprotnog pola opuštenim stavom I duhovitošću.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ćete doći u kontakt sa osobom koja bi mogla da vam pomogne oko vaših poslovnih dilema. Ako trebate da obavite važan razgovor – odličan momenat za to.  Preko posla ostvarivanje kontakta sa nekim ko će vam odmah privući pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga se očekuje od vas, pa se pripremite na dan ispunjen dešavanjima I dajte sve od sebe da budete na visini zadatka. Ovaj dan može označiti preokret u nekim situacijama. U emotivnom segmentu odlično razumevanje sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nervoza je nešto naglašenija kod vas I moguće je da vam energija ovog dana neće u potpunosti odgovarati. Ipak, ako se malo potrudite, možete lako završiti obaveze koje su vam inače prilično naporne.  Budite korektni prema partneru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iskoristite ovaj dan da zatražite pomoć oko završavanja komplikovanih obaveza koje odavno vučete.  U emotivnom segmentu lako dolazite do dogovora sa voljenom osobom. Moguća su I nova, prilično interesantna poznanstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

 Danas pažljivo saslušajte predloge od strane kolega, jer mogu ići u vašu korist. Pojedinima najava poslovnog putovanja. Jako naglašena strast, ali i nestalnost, pa je dan savršen za avanturu i neobavezne odnose. U vezama mirno.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pozitivno ste raspoloženi, jer shvatate da vaši planovi idu ka realizaciji. Lako pravite dogovore. Interesantne situacije sa suprotnim polom okrenuće vaša razmišljanja ka flertovanju. Lako se povezujete sa osobama koje vam se dopadaju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Ne odgovara vam u potpunosti energija ovog dana jer vam unosi nestrpljivost I nervozu. Ipak, dan je odličan da pokrenete promene u poslovnom okruženju ili da se vi drugačije postavite prema nekim saradnicima. Odlična emotivna situacija.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Razgovor sa saradnikom vam daje nadu da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Obaveze je sada lako završiti, ne ostavljajte ih za poslednji trenutak. U susretima sa suprotnim polom plenite duhovitom komunikacijom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta toga možete obaviti lakše I brže nego inače, pa ne dozvolite da vam povremene promene u raspoloženju donesu zastoj u planovima. Komunikacija sa nekim preko posla je dosta zanimljiva I donosi vam osmeh na lice.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.