The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je kod vas naglašena jaka energija i velika inicijativa u poslovnom segmentu. I pored toga, imaćete poteškoće da se usaglasite sa drugima. Sa više takta sve je moguće. Partner je spreman da vas sasluša i danas je lako ostvariti kompromis po svim pitanjima.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iritiraju vas neke osobe i izazivaju napetost u vama, ali se trudite da sve rešite kompromisom i diplomatskim putem. Ne dozvolite da vas isprovociraju. Strast je prisutna u vašim emotivnim relacijama. Uživajte u aktivnom odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste u dobrom raspoloženju, pa ćete umeti da pronađete način da prevaziđete povremene, napete situacije u kolegijalnim odnosima. Ne dozvolite da vam neko pokvari dan. Lepi trenuci sa voljenom osobom, a oni koji su slobodni mogu čak i upoznati nekog vrlo interesantnog.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Možda danas i nije sve savršeno, ali se vi dobro osećate. I to je najbitnije. Nekako ste u skladu sami sa sobom i ništa vas ne može poremetiti i pokvariti vam raspoloženje. Umećete da pronađete pravi pristup i da sa voljenom osobom ostvarite lepe trenutke.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dan za rešavanje nedoumica, za pokretanje vama važnih pitanja, za rešavanje papirologije. Sve nekako ide lagano i bez velikih opterećenja. Čak i ako u početnom momentu budete smatrali da nešto nećete uspeti da rešite – pokazaće se da niste u pravu. Dobar kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve ide kako treba i nekim svojim tempom, ali vi nekako niste u potpunosti zadovoljni. Možda ste u prethodnom periodu izbačeni iz ravnoteže ili ste prošli neke zahtevne momente, pa vam je još uvek teško da se „vratite sebi“. Biće bolje, uskoro. Voljena osoba čeka vašu inicijativu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Oscilacija raspoloženja tokom ovog dana. Čas ste izuzetno optimistični, čas kao da postajete nesigurni, nervozni, nemate više živaca niti strpljenja da čekate na neke situacije. Želite da voljena osoba više obrati pažnju na vaše potrebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo ste odlučni po nekim pitanjima i svojim stavovima možete iritirati okolinu. Umete da budete previše zahtevni i da namećete svoju volju. Budite taktičniji danas. Često razmišljate o nekome sa kim već duže vreme nemate kontakt.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Energija ovog dana vam baš prija i danas možete biti vrlo aktivni i uključiti se u sve poslovna dešavanja u punoj meri. Možda dan jeste zahtevan, ali ste vi vrlo uspešni. Sijate i lako vam je da privučete osobu koja vas interesuje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neke ne baš vama prijatne teme i obaveze dolaze na dnevni red. Ipak, pokazaćete se na visini zadatka i obaviti ono što se od vas očekuje. Kontakt sa emotivnim partnerom je danas dobar, ali ste vi lično pomalo umorni i nećete moći da zablistate kao što umete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste u dobrom raspoloženju i imate jako fin odnos sa poslovnim saradnicima, naročito onima ženskog roda. Generalno gledano – ženske osobe vam danas pružaju prilike, pomoć, podršku. Voljena osoba i vi imate velike planove za ovaj dan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pred vama je dan ispunjen aktivnostima, ali i dobrim rezultatima. Ukoliko vidite da sa nekim osobama ne uspevate da ostvarite zadovoljavajući dogovor ili kompromis – povucite se na kratko. Lepi momenti čekaju vas sa osobom koju volite.

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: