dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pripremite sve svoje živce za dešavanja tokom ovog dana. Izuzetno užurbani momenti, a istovremeno se od vas zahteva velika odgovornost. U ljubavnom segmentu vas prati sreća i zadovoljstvo.Partner je okrenut prema vama.  

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Planovi funkcionišu dobro, imate podršku ljudi sa kojima radite, a možete biti obradovani I novčanim prilivom. Velika podrška od strane voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, mogućnost novog poznanstva I to preko poslovnog segmenta.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možete biti prijatno iznenađeni time što je jedna osoba ispunila obećanje I otvorila vam nove mogućnosti u poslu. Neko vam se jako dopada I želite da pokrenete komunikaciju sa ovom osobom. Spremni ste da se bacite u ljubavna osvajanja.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Shvatate da od vašeg pravilnog pristupa sada zavisi u kom pravcu će se jedna saradnja odvijati. Spremni ste da promenite neke stvari kod sebe, da budete opušteniji. Odličan momenat da se smire strasti povodom nekih situacija sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neki dogovori su vam oduzeli dosta snage I energije, I danas je pravi trenutak da ih uspešno privedete kraju. Budite pametni – danas sve možete okrenuti u svoju korist. Odličan je momenat da pokrenete priču sa nekim ko vam je privlačan.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neko vas iz kolegijalnog okruženja podržava I daje vam vetar u leđa. Sa ovakvim tipom podrške, možete bez problema ostvariti ono što ste planirali. Otvoreni ste da jednoj osobi ponovo pružite šansu, kada je emotivni život u pitanju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pravi je trenutak da u potpunosti uložite sebe u sve ono što vam je bitno. Nemojte samo preterati I prenagljeno reagovati u nekim situacijama. Spremni ste da napravite veći korak napred u vašem emotivnom odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobro razmišljanje I planiranje dovešće vas u situaciju da vam bude ponuđena poslovna prilika koju vredi uzeti u razmatranje. Odličan dan I u poslovnom, ali I u emotivnom segmentu – osobi koja vam se dopada možete pokazati zainteresovanost.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vama ovaj dan nosi izuzetne prilike I velike mogućnosti za ostvarenje. Neko će se ostvariti jače u finansijskom segmentu, a kod nekih će se sve ovo odraziti na polju ljubavi. U svakom slučaju – očekuje vas zadovoljstvo, ispunjenost, optimizam.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda smatrate da nemate pravu podršku od strane nadređenih osoba, pa možete biti iznenađeni prilikama koje će vam biti ponuđene sa njihove strane. Opuštenost u odnosu sa voljenom osobom. Spremni ste da pokrenete I ozbiljnija pitanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Jaki kontakti sa inostranstvom. Nekima od vas će se otvoriti prilika I da otputuju. Svi vaši planovi su danas ostvarivi, zato vam se savetuje da budete izuzetno aktivni. U emotivnom delu – dobijate potvrdu zainteresovanosti od jedne osobe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dan koji može promeniti dosta toga. Neki od vas će dobiti konačno zasluženu nagradu za svoj trud, dok će se drugima otvoriti mogućnosti koje su izuzetno pozitivne I podsticajne po vas. Kontakt sa nekim donosi vam veliko zadovoljstvo.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.